Pa uspon od bazena ka avala filmu zaleteo sam se ko sivonja rezultat krenula da bezi uspeo sam da ga izpravim nekako ali vratio sam u nizu(drugu) i onda se oteo i zabo sam ga prednjim delom u banderu,odbio se zadnjim delom u drvo, opet se odbio okrenuo se na ulici i tu ostao!
Meni nije bukvalno nista al je auto sjeban do jaja sad cu jurim da ga sredim sto pre!11
PS: Ne bi da popujem, al nisam slucajno vise puta skretao paznju na dotrajalost celog donjeg postroja i da to mora da se resava. Pogotovu ako cemo da se vozimo kako mi CB-ovci volimo, a znao sam da oces, tako da je trap ono sto je obavezno moralo da bude Tip-Top.
To date there has never been a faster car built for the public road and,
it has been suggested, there never will be. McLaren F1.
Znam ja to i tvoje ne iskustvo i sve, al veruj mi da je pola posla za havariju koja se dogodila odgovoran trap ( konkretno: silen blokovi, gumice na viljuskama, amortizeri i gume ako su bile lose) . Da vidis kako se kad je to u redu, lako vraca u pravac
To date there has never been a faster car built for the public road and,
it has been suggested, there never will be. McLaren F1.
Ja kad sam uzeo bembaru u maju mesecu, sa nekim ortacima bili na klopu i puno "pivceta" , i oni, kao, mene tripuju da ga gazim da vidimo koliko mozhe da ide... Drushtvo popilo, ja takodje, muzika svira, "debelo" posle ponoci, i ja krenem... Prva, druga, treca i - vec 120 km/h i slede krivine... Ali tad: neshta "kvrcnu" u tintari i ja podignem nogu sa gasa... Setih se: zadnja vucha, a gume, mada Bridgestone, totalno izlizane, znachi ni zakonski minimum...
Ortaci me cimali, ovo, ono, ali ja sam ostao pri svome... I, hvala Bogu, sve se lepo zavrshilo, a bili smo bash i to, ja neiskusan sa zadnjom vuchom i svashta je moglo da bude...
Nisam se "dao utisku", i mozhda bi sve bilo drugachije da me je "poneo" momenat...
Treba uvek iskontrolisati sebe, jer se samo tako mozhe iskontrolisati i auto...
Jbg, vazhno je da si ti zhiv i zdrav, sve se da srediti...
Comment