Pazi video sam jedan ovakav identican na Ostruznici cak sam se istripovao da su mi ga zaboli na sred staze ali sam izvalio da je druga reg!!!
BMW 325i kockaja by Kani!
Collapse
X
-
Jebi ga....ako ce ti biti lakse ispricaj nam sta je bilo i kako se dogodilo. Koliko je ostecen. Nadam se da si ti dobro a?
I ako ima koja slika!
Potrudicu se vec sutra da se raspitam.
To date there has never been a faster car built for the public road and,
it has been suggested, there never will be. McLaren F1.
Comment
-
-
Pa uspon od bazena ka avala filmu zaleteo sam se ko sivonja rezultat
krenula da bezi uspeo sam da ga izpravim nekako ali vratio sam u nizu(drugu) i onda se oteo i zabo sam ga prednjim delom u banderu,odbio se zadnjim delom u drvo, opet se odbio okrenuo se na ulici i tu ostao!
Meni nije bukvalno nista al je auto sjeban do jaja sad cu jurim da ga sredim sto pre!11
Evo i par slicka!

Comment
-
-
Sta je tu je, vazno je da si ti dobro.
PS: Ne bi da popujem, al nisam slucajno vise puta skretao paznju na dotrajalost celog donjeg postroja i da to mora da se resava. Pogotovu ako cemo da se vozimo kako mi CB-ovci volimo, a znao sam da oces, tako da je trap ono sto je obavezno moralo da bude Tip-Top.To date there has never been a faster car built for the public road and,
Comment
-
-
Znam ja to i tvoje ne iskustvo i sve, al veruj mi da je pola posla za havariju koja se dogodila odgovoran trap ( konkretno: silen blokovi, gumice na viljuskama, amortizeri i gume ako su bile lose) . Da vidis kako se kad je to u redu, lako vraca u pravac
To date there has never been a faster car built for the public road and,
Comment
-
-
Comment
-
-
Shteta, nisi ga josh ni "probao"...
Ja kad sam uzeo bembaru u maju mesecu, sa nekim ortacima bili na klopu i puno "pivceta"
, i oni, kao, mene tripuju da ga gazim da vidimo koliko mozhe da ide... Drushtvo popilo, ja takodje, muzika svira, "debelo" posle ponoci, i ja krenem... Prva, druga, treca i - vec 120 km/h i slede krivine... Ali tad: neshta "kvrcnu" u tintari i ja podignem nogu sa gasa... Setih se: zadnja vucha, a gume, mada Bridgestone, totalno izlizane, znachi ni zakonski minimum...
Ortaci me cimali, ovo, ono, ali ja sam ostao pri svome... I, hvala Bogu, sve se lepo zavrshilo, a bili smo bash
i to, ja neiskusan sa zadnjom vuchom i svashta je moglo da bude...
Nisam se "dao utisku", i mozhda bi sve bilo drugachije da me je "poneo" momenat...
Treba uvek iskontrolisati sebe, jer se samo tako mozhe iskontrolisati i auto...
Jbg, vazhno je da si ti zhiv i zdrav, sve se da srediti...
Ali, "pamet u glavu"...
Pozz =]
Comment
-

Comment