Procitaj sta sam napisao pre kocenja 130 znaci pre nego sto je **** pocelo da seta.
BMW 325i kockaja by Kani!
Collapse
X
-
Problem sa BMW-om je shto si uvek u zabludi da idesh jedno 30-40 % sporije od aktuelne brzine.
Ali stvarno...
Evo, ja se pre neki dan vracam iz KV i na pravcu ispred Baljevca pocinju da mi ablenduju vozila iz suprotnog smera - dakle panduri u blizini vrebaju... Ja mahinalno skinem nogu s' gasa i blago kochim, kao. Prijatelj koji je bio samnom kazhe: "kochi bre, choveche, 'ocesh da te kazne, idesh 30 km/h preko ogranichenja" Ja pogledam kad ono 90+ km/h, a ja mislim da smo vec ispod dozvoljih 60 km/h!Shto zbog extra zvuchne izolacije, shto zbog motora koji lako vrti i ne "dere se" pa nemash ni taj "audio" dozhivljaj brzine, a radi se o motoru sa tek 1800 ccm...
Tako da, mogu da zamislim kako se lako mozhe chovek zahebati tek sa 2500 ccm...Verovatno mu na tih 130 km/h motor vrti tek 2400-2500 rpm. A josh shestak, da zevash unutra od tishine...
Nije to, bre, pravljeno za uske ulichice, sokake i kaldrme, to je shvaba napravio da se izveze na autobahn i tera satima 180-200 km/h a da posle vozhnje nemash osecaj da ti je glava jedno tri broja veca... =]
Comment
-
-
Overspeed: Pa zadnja vucha je upravo najbolja za krivine... Medjutim najveci problem kod "kockice", koliko sam informisan, je veoma losh raspored mase, koji je Kaniju doshao (da ne kazhem glave) limarije...Druga stvar je i neiskustvo sa automobilom, te i forsiranje nechega shto je josh uvek nepoznato, badak, ali najbitnije je da je chitav - sve drugo ce doci...
Comment
-
-
Yfff nemogu da kazem da nisam imao tay audio dozivljaj,jer nisam imao srednji lonac,a i auspuh bi za menjanje!Culo se bruka do jaja!
Al najgore od svega vozim ga taj ceo dan ko penzos na 1500-2000rpm menjam,stekam gorivo ovo ono!I upali se rezerva i ja na pumpu dospem malo i kao ima se corbe daj da ga stiskam i stisnuo ga i eto...
Comment
-
-
Originally posted by WizSecam se da su se krajem 80tih hvalili da imaju veoma dobar raspored masa i da su to postigli smestajem akumulatora u prtljaznik=]
A to za akumulator je ne tacna informacija. U prtljazniku je akumulator samo kod 2.5L motora. kod ostalih je uvek napred.To date there has never been a faster car built for the public road and,
it has been suggested, there never will be. McLaren F1.
Comment
-
Comment