Fiat Grande Punto 1.4 8v aka Djunto :)

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • maliomladinac
    CBC Senator XXL
    • 21.11.2008
    • 995
    • Beograd, Zvezdara, Bulbulder

Re: Fiat Grande Punto 1.4 8v aka Djunto

Zadovoljan sam. Do sad sam radio redovan servis(ulje,filteri), svecice, paknove. i sad me ceka set kvacila. Cene servisa su prihvatljive kao i delova. Mane? Ima ih naravno kao i svaki auto. Po meni, fali mu jedno 20-ak ks,mada sa klimom, 4 odrasle osobe i punim gepekom ide prihvatljivo po gradu i na otvorenom. Za putovanja(autoput), fali mu duzi prenos ili 6-a brzina, za grad je odlican. Udoban je, prostran za tu klasu. Sta znam... Najbolje bi bilo da poneses 2 znojave limenke i ispregledas ga, provozas, osetis...

If i was awake, i would think it was a dream!

Servis mobilnih telefona i prodaja dodatne opreme "Džoki"
    061/665-94-23

Comment

• maliomladinac
      CBC Senator XXL
      • 21.11.2008
      • 995

Znam da je ovo mesto gde predstavljamo nasa kola i prepravke koje smo uradili, e pa ja sam uradio radikalnu prepravku... Napravio sam pogon na jedan tocak i auto na 3 tocka koji ide bez ulja i tecnosti...
      Resio sam da batalim voznju neko poduze vreme, jer me izlgeda bash hoce nesto, 2 puta u 6 meseci jer vec previse... Ili sam retardiran ili jednostavno me nece nista zadnjih par godina... Mozda sam i operisan od voznje, ko zna... Elem, desilo se na Kosutnjaku, od FK Rakovica samo pravo ka shumi, poznatije kao mali Kosutnjak... Tog dana sam odlucio da ne divljam i da se bacim na kruzing, kostalo me je debelo. Drugom na, 2300rpm, od prilike 35-40kmh, popustam gas, ulazim u ostru krivinu bez cimanja i bilo cega, odjednom izbegavam kamenchugu sa desne strane, pokusavam da izbegnem i kamenchugu sa leve strane ali bez uspeha, naravno sve to uz kocenje, ali mali razmak, spor refleks u opsutenom stanju i evo rezultata. Podneta je tuzba protiv Beograd puta od strane policije tj uvidjajne ekipe, kasko opet sve pokriva i nece mi racunati malus jer nije moja krivica za divno chudo... U ponedeljak treba da vidim da ga natovarim na kamion i odvezem u servis da pocne da se radi jer boga mi ima dosta da se radi, kad se zavrsi, poklanjam ga kevi i pocinjem da koristim da koristim svih 100% usluga GSP-a...

061/665-94-23

Comment

• maliomladinac
        CBC Senator XXL
        • 21.11.2008
        • 995

Policija je procenila brzinu na 35kmh, i rekla da sam isao brze probio bih bankinu jer sam kao loptica odskocio...
        Odmah da se ogradim od standardnog isao si na Kosutnjak da divljas...
        Ne, bilo je blize tuda i lepse proci...

061/665-94-23

Comment

• nidzola1
          CBC Senator
          • 26.04.2010
          • 252
          • Srbija

Au druze, taman ga sklopi sad opet... Popravi, prodaj ti njega i gledaj nesto drugo, razbi maler, bitno je da si prosao ne povredjen

Comment

• vracarac
            CBC Senator XXL
            • 04.11.2007
            • 364
            • Beograd
            • Opel Astra G

Au, maler..
            Opel Astra G 1.8 16V - Opel club Srbija

Comment

• maliomladinac
              CBC Senator XXL
              • 21.11.2008
              • 995

Ne mogu da ga prodam, barem ne jos godinu i cetri meseca dok je na lizingu... Ma pola auta koji su u fullu po Beogradu su bili havarisani pa se voze i neprimecuje se ni u voznji ni spolja... Sredice se ovo jer ce sve da ide novo, nema krpljenja sa kaskom, ali definitivno necu vise da vozim ni jedan auto, barem dok ne vidim da me je prosao maler...Pa i Puga sam vozio za novu godinu kad je bio udaren Punto tj dok je bio u servisu i naleti na mene lik u 5 ujutru i ubije mi celu desnu stranu Puga 807(od matorog...) Kao neki ultra jak magnet sam za sranja, ni tad nisam bio kriv ali sam osetio opet tu stetu.
              Neki sujeverni ljudi mi kazu da su to opomene pred veliko sranje koje moze da mi se desi, neki kazu maler, neki kazu "debilu jedan...", itd...

061/665-94-23

Comment

• -Miloš-
                CBC Senator
                • 16.12.2007
                • 269
                • Beograd, Karaburma
                • yugo tempo 1.1

Posle godinu i po dana ima da bude:

,,Prodajem grande punto u fabričkom stanju... treći put"

Comment

• Cvagen
                  Banovan
                  • 17.04.2010
                  • 122
                  • Beograd

E *ebem mu sunčanicu... Baš je delovao utegnuto.

Nije da te tešim, ali je izgleda nizak vazdušni pritisak ovih dana i svi su zaista u nekom polu-pospanom stanju.

p.s. Koga zvati u takvoj situaciji. 92 ?

Comment

• maliomladinac
                    CBC Senator XXL
                    • 21.11.2008
                    • 995

Ja sam morao da zovem 92 zbog kaska tj zbog uvidjaja i zbog toga sto ja nisam kriv. Bez uvidjaja ja sam snosim trosak svega...
                    Bice on opet utegnut, danas sam 10 puta silazio i lezao ispod njega sa lampom po kisi, slikacu sutra ako bude lepse vreme. Otkinuo sam viljuski i ispala je polu osovina iz homokinetickog, deo sa nutom je ostao u menjacu, ne vidim tragove ostecenja po menjacu, na kartereu vidim ogrebotine ali nisam siguran da li je to od sad ili od pre, mislim da je naprsao hladnjak klime, hladnjak vode je ok. Viljuske i kraj spone su otkinuti zajedno sa amortizerom, sve je puklo na spojevima gde je guma i verujem da se letva iscimala posteno. Motor mi deluje na mestu, nosaci mi deluju netaknuti. Sutra po danu cu bolje videti i slikati. Mislim da nije povukao sasiju, ali to na oko ne mogu da utvrdim. U ponedeljak ide u servis pa dolazi procenitelj da vidi...
                    Panduri su bili stvarno kul, cak su me i oraspolozili, kaze ovaj jedan "Brate, kad si udario u kamen on se raspao i brdo malih kamencica ti je ulubilo krov i polomilo stopaljku", to obavezno da kazes procenitelju
                    Sto se tice limarije i tih stvari, novo ide sledece: oba fara opet(jedan je pukao posteno kad se naslonio na bankinu, drugom pukla 2 nosaca), jedna maglenka(nasao sam samo par delica nje na putu), oba krila, vezni lim i vrata da se zafarbaju na jendom mestu 1cm ogrebotina.
                    Sto se tice mehanike i trapa, videcu u servisu detaljnije kad se rasturi ceo auto.
                    Barem ovaj put necu placati nista sa parama, platicu zivcima i vremenom, i zdravljem....

061/665-94-23

Comment

• -Miki-
                      Moderator
                      • 09.11.2005
                      • 708
                      • Valjevo
                      • Honda Accord coupe cg4

Jbt bas te bije maler , batali voznju neko vreme ovo je stvarno cist baksuzluk ....
                      Saab 9-3 sport sedan 1.9 TiD 150KS

Comment

• Cvagen
                        Banovan
                        • 17.04.2010
                        • 122
                        • Beograd

Bolja strana priče je da nisi legao na kočnicu, jer da jesi - završio bi u velikom kamenu.

Ja sam ubeđen da je bar pola krivice u mirišljavom ukrasu na retrovizoru.

Da ga nije bilo, vrlo verovatno bi bar pola sekunde pre video kamen, što bi ti sigurno omogućilo par metara ranije kočenje, takođe i zaustavljanje.

Jer 35km/h je skoro 10 m u sekundi.

Comment

• Cherokee_NS
                          CBC Senator XXL
                          • 08.02.2009
                          • 802
                          • Novi Sad

au sine tebe bas krenulo...

vrati se na R4, mozda te popusti maler
                          Mesto za vasu reklamu, za samo 100 eura mesecno!

Comment

• maliomladinac
                            CBC Senator XXL
                            • 21.11.2008
                            • 995

Na R4 mi jednom otpao zadnji tocak skroz sa sve glavcinom i dobosom i spucam se u Golfa I...
                            Drugi put mi propadne kocnicna na banjici i spucam se u Ladu...
                            Treci put mi na smederevcu pukne crevo od kocnica, izgubim svo kociono ulje i do kuce sa rucnom koja jedva radi, sva sreca bilo 2-3 ujutru...
                            A svaki put sam radio kocnince kod drugog majstora i kazem da pregleda sve u fullu da mi se nedesi opet...
                            Mislim da je bolje da se drzim Ford Tabanusa...

061/665-94-23

Comment

• Dzoni_mkv
                              CBC Senator XXL
                              • 29.04.2007
                              • 875
                              • Kraljevo, Pinsk-Belorusija

Idi bre.......uhh bas mi je krivo. TI lepo pravac timocka krajna, ili neku cigancicu da opalis, nema druge. Ne mogu da verujem da te toliko "hoce".
                              You tried your best and failed miserably. The lesson is: never try.

Comment

• sErGiO
                                Moderator
                                • 30.01.2007
                                • 2769
                                • Neko selo pored Beogr
                                • Alfa Romeo 156SW

Središ Djunta i pravac u garažu nek odstoji bar mesec-dva

Comment

Working...
                                X