Idi kod neke babe,da ti salije strau ...razumem te u potpunosti,posle jednog zesceg sudara(uleteo sam u muruze,jedno 50m)nisam smeo 7 dana da sednem za volan...zezali me da sam uzorao coveku njivu za dzabe...samo opusteno,sedi i vozi
Nije mene strah, samo smatram da nema vise smisla da unistavam kola na tako debilne nacine...
Evo, vozikam Zunta od devojke, nije frka, nego sam samog sebe razocarao...
Kad sam napokon na Altini seo da vozim, "Cisto da ako nisi dobro cuo, rekla sam da razbijes maler, a ne i moj auto ", onda sam opet ustao sa vozacevog...
Ha ovo sam i ja jednog dana odlucio i stigao sam do semafora 200m od kuce i lik se zakuca u mene na semaforu... Da sam divljao kao i obicno, prosao bih na zeleno i ne bih ni bio na tom semaforu...
Pouka price: Kada vam neki glasic u glavi kaze da ne divljate, nemojte da ga slusate
Ako kasko sve pokrije, to ti je super Ja za moje nisam nista uspeo da naplatim (istina, nije bila neka jako velika steta, sjeban "unikatan" branik i ozuljan malo vezni lim i jedna felna), samo sam jos imao dodatan trosak za placanje izvestaja od pandura...
Legenda kaže: "Postojali su ljudi koji su se javljali i kad im ne treba ništa..."
Matori, vec sam imao iskustva sa glasicem koji mi govori da divljam i do sad samo pozitivno
Licni primer, stojim u srednjoj traci za pravo u bul. kralja aleksandra pored glavne poste ka trgu nikole pasica, znaci secem kneza milosta tj takovsku. Bilo je oko 3 ujutru, bio sam sa Pugom, to je bilo pre 2 godine ako se dobro secam. Staje u levu traku za pravo, pored mene Dacia Logan sa neke 2 devojke i momkom na zadnjem sedistu i staje neki auto sa moje desne strane. Tad se oglasi glasic i kaze gas gas gas Svi znamo zasto, ajde, necemo u detalje
Gas do 3000rpm, cekam, crveno, crveno, crveno, zuto, ZELENO! Pustam kvacilo, potapam gas, prolazim 3-4m od semafora i odjednom cujem neverovatan udarac. Lik je iz Kneza Milosa proleteo na crveno sa SAAB-om pri brzini od oko 140kmh(procena policije) i otkinuo(citaj bukvalno otkinuo) prednji kraj Logana, izleteo je motor iz Dacije.... Toliko... Pouka svega? Da sam krenuo normalno ili malo brze od Logana, udario bi me u vrata i ovo verovatno nebih pisao sad, da sam krenuo sporije, bacio bi Logana na mene. I sad budi pametan? Sta da radis u svakodnevnici?
Mali update,
promenjen set kvacila original Valeo, filter ulja, vazduha i klime, sipan Motul X-Cess(5L me je izaslo 3500din, original, proveren(Hvala expendable)), razlika je bas velika sto se tice ulja i rada auta. I to bi bilo to. Matorci su sa njime zapalili na more u Hrvatsku(pa malo do Italije i povratak kroz Austriju i Madjarsku), zaboli su 1800km, cim su dosli, ja sam sutra ujutru krenuo za Crnugoru i zabo sam 1600 i kusur km. Za tih da kazem 3500km nivo ulja se nije promenio.
Sto se tice udobnosti, potrosnje i same voznje do CG, nas 4 u autu plus mnogo mnogo stvari(ja sa jednim manjim kofcetom i 3 devojke, a znate koliko kofera devojke nose), 6.1L prosecna potrosnja sa konstantnom upljenom klimom. U povratku samo devojka i ja sa stvarima, sve isto, 5.5L
Prezadovoljan sam potrosnjom i udodnoscu
Toliko za sad...
Malo je bilo tesko obuzdati toliku masu i toliko ponija na jednom mestu I malo su se neki zalili, ali sve u svemu dobro Bice nesto, samo sto ce to snimanje potrajati da bi ispalo kako valja
Comment