Novina je izduvna grana koju sam dobio od drugara, 4-1 ali ce se pre montiranja prepraviti u 4-2-1 i napraviti emulator za drugi o2 senzor(zbog izbacivanja katalizatora), ako ne budem uspeo sa emulatorom, morace distancer za o2 senzor.
Ipak je stavljena 4-1 grana, bio sam nestrpljiv za 4-2-1
Dobio sam nov lonac od Nebe(Andreja Pavicevic)
U ponedeljak je ugradnja vlaznog nitro kit-a
Za sad je samo boca kod mene jer trebam da odem da je napunim, a solenoide, fogger, crevca itd trebam da uzmem u nedelju.
Toliko za sad...
Blago meni, komsija mi odvalio auto dok je bio parkiran... Far(svi nosaci popucali), branik(naprsao na 2 mesta, farba se iskidala), krilo(iskocilo) i hauba(blago zakrivljena)... Ovog puta nisam ni sedeo u autu niti bio blizu njega... Parkiran po ps-u ispred kuce, nikome nije smetao i eto... Steta 17.700din, procenjena u servisu...
Sto znaci, ako ja ne napravim udes, on ce sam doci kod mene...
Manje vise sam sredio branik i far, krilo i haubu sam ustelovao koliko toliko. Ostala je malecka pukotina na farbi da se sanira.
Maglenke i masku sam prefarbao u crno
Sledeci korak su farovi...
Nitro jos nije stavljen nazalost, manjak vremena, drugog "vremena" sam nasao nekako...
Narandzasto osvetljenje mi je bilo nekako dosadno
Nisam bio lenj pa sam promenio malo. Sad mi je ostalo jos radio i klimu da izmenjam.
Najbitnija modifikacija od svih je sto sam izvadio onu zutu iritantnu lampicu za rezervu
Comment