Ovaj motor je za prosecnog vozaca i vise nego dovoljan. Ako mu je max. brzina 190-195km/h, to znaci da je 150-160km/h opustena krstareca brzina, a vise od toga i nije potrebno. Bar ne u zemlji Serbiji i blizem okruzenju!
Ovaj motor karoseriju Pola, Fabije ili Ibice potera do 100km/h za 10 sekundi, a da dam poredjenje Golfu V 1.9 TDI PD 105ks je bilo potrebno do 100km/h 11 i kusur sekundi, s' tim da je max. brzina manja.
Podaci sa Audi.de:
Novi A3 1.2 TSI 105ks
Tezina 1280kg
Ubrzanje 0-100km/h = 11 sek.
Max brzina= 192km/h
Menjac 6 stepeni manuelni
Potrosnja:
Grad 6.7l
Otvoreno 4.7l
Kombinovano 5.5l
Emisija CO2= 127g/km
Emisiona klasa EU5
Uzeo sam za primer Audi A3 jer sam citao test u kom novinar kaze da nije unapred znao da je ispod haube 1.2 TSI, nikad ne bi pogodio.Po njegovim recima u voznji je imao osecaj da vozi motor od 1.8-2.0 litara.
Samo jos da dodam podatak sa VW.hr za novog Pola sa 1.2 TSI 105ks motorom i 6 st. manualcem. Ubrzanje 0-100km/h = 9.7 sekundi, max. brzina 190km/h, potrosnja grad=6.8, otvoreno= 4.5 kombinovano= 5.3
Masa vozila 1088kg.
taj urla na 195... nije mu dobro i u zescem je overboost-u... kapiram da cima tu od 1500 do 4000 i tu je kraj a moj motor se tek budi na 4000.
Znaci mozemo da pricamo do sutra litraza je litraza . KKK sam vozio ali ne na 1.2L nego na R5 2.2 20v, 350nm i 260ks tako da ne moras sada da pravis formulu od skode.
dakle, kao sto sam rekao, odlican motor za Fabiu, Polo i Ibizu + chip... milina.
Moja Fabija ide 10s do 100 i 191kmh i oslobađa max. obrtni moment na puno puta boljem rasponu nego tvoj auto(pretpostavljam neki BMW 1.8-2.2l benzinac atmosferac, sudeći po odnosu snage i momenta).
Ovo su jako neozbiljne usporedbe, obzirom na kvalitet CBC-a.
Nisam poredio, upravo zato jer to nisu stvari za porediti, turbo i atmo benzinac. A grafik imaš.
@zverko, na 190 je sa 5. stepenim menjačem na 4800 obrtaja, crveno počinje na 6000, max. snaga je na 5. Ne vidim da je šta žešće, nategnuto, itd. Nadam se da ćemo sada prestati sa neozbiljnim poređenjem mog auta za pijacu i BMW-a.
Izvini ako si se uvredio ali za pare koje si dao za skodu mogao si da vozis ozbiljan auto. to je moje misljenje ali ne znaci da je ispravno ! sve je stvar afiniteta...
sasvim pristojan auto sa odlicnim motorom,i za grad i put i za pijacu zdravlje!mada se slazem sa zverkom da za one vece modele treba jaca masina,mada to tebe i ne zanima jer pricamo o tvojoj skodi.i nov auto je nov,tu price nema!samo bih te jedno pitao,da li si uzimao pre kupovine u obzir i clio3 1.2TCE 1oo isto redizajniran- posto je sa cenom slican(mozda cak i malkice jeftiniji)ali za mene lepsi po izgledu.
@zverko, daleko od toga da sam se uvredio, ali nije komentar baš bio na mestu, naravno računam da nisi imao lošu nameru. Mogao sam da kupim polovan auto, to je razmatrano u početku, ali svakako to ne bi išlo dalje od Fokusa ili Oktavije, po veličini, a i po brendu, na kraju smo odlučili da prvi uvalimo gu*u u sedišta i izbor je opet pao na Škodu. I biće za koju godinu polovan ali Polo GTI 1.4TSI. Veće od toga ne treba jer se najčešće voze dve osobe ili ređe samo jedna u autu.
@rubinvinjak Iskreno, nisam ni znao za te TCe motore kada smo kupovali auto, nekako je tradicija u porodici VW i srodne marke, pa je tako i ostalo, svima se Fabija svidela, a i niko nije fan dizajna FR automobila. Kasnije sam gledao taj 1.2 TCe, slabiji ipak od TSI-ja po performansama.
Comment