Malopre sam bio kod drugara, ali ne uspeh da skinem stopaljku, zapekla ona ziva guma k'o zemlja Nisam hteo da vucem kao ludak da je ne polomim, pa cu na kraju ipak poslusati Zverkov savet i prefarbati komplet stopaljke i onaj centralni deo u Motip crvenu boju. Video sam na netu jedan S2 na kom je to uradjeno i odlicno izgleda, ako je to to sto ja mislim.
Jel' postoji neka caka kod tog farbanja, nesto posebno oko pripreme ili samo fljus na stopaljku?
Procedura kao sto ti je TOKYO napisao s tim sto ja ne bi isao vise od dve ruke plafon, mozda cak i samo jedna. postuj vreme koje stoji za suzenje da ne bi ispale mat.
Mozes da uradis to i bez vode i smirgli... Odes u farbaru, trazis krpice koje zovu SCOTCH BRITE (lici na one sto idu na sundjer za posudje), uzima se na duzinu...
Samo pitas u farbari koju grubocu da uzmes, ima ih nekoliko (crvena je grublja valjda, siva je finija itd)
You know your in an E30 when when your gas gauge waves hello to you constantly.
Welcome to the Internet, where everyone is a mechanic, and drives a 10 second car.
Speed's just a question of money. How fast you wanna go?
Moje stopaljke su ofarbane plavim Motipom,u decembru presao tehnicki,niko nista nije rekao.To je verovatno ono gde se kome digne... Btw bitno je kojom bojom svetle,a ne koje su boje kad su ugasene.
Comment