Te gume ( koje si kupio od Mirka ) i felne ( koje su takodje kupljene od Mirka ) su vozene na njegovoj kocki, rastegnute do bola, na autu koji je istina nesto laksi ali tvrd kao koska..., takodje i ja sam furao 17 jedno vreme i to 205/40 pa nista..., nego ti lepo nama priznaj da si naskocio na taj zasiljeni ivicnjak na slikama...
Nemam pojma ni gde sam zakacio felnu, samo znam da sam jutros kada sam ustao primetio da je guma izduvana. Tek sam kod vulkanizera ustanovio da je felna naprsla iznutra. Uglavnom sada je sve reseno i to je to
Na kraju sam ipak odustao od 17-ica, auto je mnogo tvrd i volan se "otima" po nasim divnim ulicama, tako da sam nasao neki kompromis, one prve Mangels felne i gume 225/50/16, a ubacicu naknadno pozadi distancere od 5mm-10mm. Auto je ponovo udoban, volan je meksi za neprepoznati i ne 'rvem se vise sa njim tokom voznje
You know your in an E30 when when your gas gauge waves hello to you constantly.
Welcome to the Internet, where everyone is a mechanic, and drives a 10 second car.
Speed's just a question of money. How fast you wanna go?
Auto je sa onim felnama samo lep i nista vise, udobnost i upravljivost je na nivou Zastave 101, a da ne pominjem da sam vec jednu felnu vario. Ne moze da se poredi razlika u voznji sa ovim felnama i gumama u odnosu na 17-ice i to je razlog vracanja na 16-ice
Comment