Pazi nisu to sad neke brojke, neka avionska ubrzanja iliti shta vec, ali sam dozivljaj svega toga [naravno u manjoj meri] u ovakvom autu... Tvrdom, malom, spustenom...
Sta reci kada sam je pre neki dan sa dachom malo izrazvlachio kada smo izasli iz auta tresle su mi se ruke...
Uzmi misa ili nesto slicno, stavi ga u konzervu, zatvori ga i baci je velikom brzinom. Posle ga pitaj da ti preprica, jer je osecaj upravo takav... Zastrasujuc...
Pazi nisu to sad neke brojke, neka avionska ubrzanja iliti shta vec, ali sam dozivljaj svega toga [naravno u manjoj meri] u ovakvom autu... Tvrdom, malom, spustenom...
Sta reci kada sam je pre neki dan sa dachom malo izrazvlachio kada smo izasli iz auta tresle su mi se ruke...
to je moj matori .. nezamenjiv feelin` ..
mora da sipam malo gnojiva u fikulu pa da se probamo u nedelju a ?
ako si nashao papire naravno
Jeste ubacio je je i sediste, i nebo i motorni prostor je sredio malo, od novih tuninga nema jos nista, ali bice tu i tamo po nesto, sredjuje se auto intenzivno u poslednjih par dana, slike ce da stavi kad kupi baterije...
@Mirdza, nemoj da saljes dok ne sredimo za stopaljke, jer sam ja neodgovoran strasno!
@M
Vidi, nesto i nemam zelju ovde da postavljam modifikacije, jer vidim da niko ne gleda temu, pa se osecam prililicno us*ano kada vidim da sam sebi odgovaram...
Comment