Pa kako da sa vama izadjem na kraj ako ne pokupim neka lična iskustva?Do sada je tu bilo oko 30-tak raznih modela(u vlasništvu) tamo od 1980 pa do danas.Amera, priznajem, nije bilo na meniju....
Pre neki dan citam neku temi i vidim nesto kako na octaviji ovo, pa ono... i nista mi nije jasno, a sad sam malo bolje pogledao i imam sta videti... pa cestitam Tetak na novom prevoznom sredstvu za zimu A kad leto dodje...
Tetak, cestitam.
Ja slabo pratim ovu temu, pa tek danas videh da si se ponovio.
Ja pored dva SAAB-a u kuci, ipak najvecu kilometrazu pravim sa 206 hdi Ekonomija na prvom mestu
ma sve je to u redu i prtljaznik od 500l i potrosnja i sve to , al nikako mi nisu jasni sa mestom pozadi.........
Jackie Stewart jednom je pitao Davida Purleya (legendarno hrabrog vozača koji je, smatra se, preživio najveću G-silu u povijesti čovječanstva) gdje točno koči prije određenog S zavoja. Purley ga je začuđeno pogledao:
- Kako to misliš, kočim?
Šta reći..... klincima se pozadi dopada, ali Tetka je imala primedbu na prostor ispred zadnje klupe uz komentar da su zaista mogli da na račun zaista ogromnog prtljažnika naprave više prostora u zadnjem delu kabine!Meni naime osim za odmor toliki prtljažnik uopšte nije potreban!
Comment