Jackie Stewart jednom je pitao Davida Purleya (legendarno hrabrog vozača koji je, smatra se, preživio najveću G-silu u povijesti čovječanstva) gdje točno koči prije određenog S zavoja. Purley ga je začuđeno pogledao:
- Kako to misliš, kočim?
Ova nova Octavia ima oznaku A-5 dok ova ,kao moja, koja se još uvek uspešno proizvodi (i prodaje) ima oznaku "Tour".Izmedju moje i "Tour" razlike su samo kozmetičke prirode dok je A-5 odradjen na platformi Golfa V(ova naša je na platformi Golfa IV).Ta L&K je ,mislim, sa paketom posebne opreme!
Ta L and K je za specijalna verzija za sttogodisnjicu fabrike i to je ogranicena serija
Jackie Stewart jednom je pitao Davida Purleya (legendarno hrabrog vozača koji je, smatra se, preživio najveću G-silu u povijesti čovječanstva) gdje točno koči prije određenog S zavoja. Purley ga je začuđeno pogledao:
- Kako to misliš, kočim?
To za ogranicenu seriju mi je sumnjivo, jer u katalozima ih ima od 1999-2002. Znam da u opremu ulazi koza, dig.klima i jos neka elektronika. Ova L&K to ima, zatim sarzer a mislim da ima i ESP,a ide ko azdaja...mnogo bolje nego passat TDI od 115 koga su mu uzeli,doduse bese karavan.
ja od metalike slusam gansi,nirvanu,ofspring i pomalo sepulturu.
I ja mislim što i Cantona, naime u mojoj knjizi za upotrebu vozila, navedeni su posebno podaci za tu L&K verziju.E sad uzmi da je moj auto 2000 g. što znači da im je 100-godišnjica nešto rano počela....
Čisto da se zna, napravljeno je negde oko 17000 L&K varijante a pravi se i dalje.To je najopremljenija varijanta i posvećena je osnivačima fabrike Škoda!
Da se i ja pridruzim cestitkama, doduse malo kasno (mozda si je vec zamijenio za superB). Nisam poduze bio na forumu tako da nisam ni bio u toku svih zbivanja i desavanja. Neka je sa srecom
Nole brate uvek je lepo dobiti pozdrave sa mora a posebno u ove zimske dane.Živ mi ti i zdrav bio, a Octavia se lepo vozika i napravila je u medjuvremenu oko 2000 km, naravno po lepom vremenu i suvim kolovozima.Loše vreme je rezervisano za Punta i Peglicu!Superb je lepa ideja ali polako "step by step".....
I kakvi su utisci posle vise od godinu dana posedovanja Octavie... Jesi li sta menjao od delova koji ne ulaze u redovan servis? Je li ovaj tvoj model euro3? Pokazuje li nekakvu potrosnju ulja izmedju 2 zamene? Koliko te uopste izasao auto kada si ga kupovao?
2K km od mora?!, mislim, to je ono do radnje i nazad ?! Ma vozi taj auto, nece mu nista biti od toga, tome je i namenjem
Ma, lupetam.....
Dobra je Skoda, tako kazu, cak se i ja nosio mislju da kupim jednu dok nisam shvatio da je to van mojih plateznih mogucnosti. A i sedista mi se ne dopadaju (Dobar izgovor, a ?)
off:
@Vocko: Procitam, znam i velika i mala slova a nagadjam i cemu sluze tacke, zarezi i sl. Rekose da se to zove interpunkcija ili tako nekako
Ne znam cemu sumnja u moju rastrkanost po forumu i pismenost?
on:
@Tetak: Jos samo reci da je vozis kad je suvo i suncano i u papucama da je ne isprljas Salu na stranu, lepo je kad se cuva auto.
Comment