detailing klan, zamerio se, otkriva javno sve tajne i bila sacekusa.
You know your in an E30 when when your gas gauge waves hello to you constantly.
Welcome to the Internet, where everyone is a mechanic, and drives a 10 second car.
Speed's just a question of money. How fast you wanna go?
kvalitetan vosak i dobra tehnika nanosenja glavu cuva.
You know your in an E30 when when your gas gauge waves hello to you constantly.
Welcome to the Internet, where everyone is a mechanic, and drives a 10 second car.
Speed's just a question of money. How fast you wanna go?
"Bio bih zahvalan ako neko moze da mi pomogne da resim problem da me ne zavlace "majstori" i da bespotrebno dajem pare na silne preglede"
"Ja sam duboko ubeđen da reč predsednika Rusije, kao i reč predsednika Srbije, vredi daleko više nego finansijske garancije preduzeća."
Puntić sutra ide na zamenu seta kvačila, kada sam ga uzeo kvačilo je bilo tvrdo i računao sam na zamenu ali nikako nisam uradio. Situacija se pogoršala tako da sam odlučio da ne čekam da skroz otkaže već ide zamena.
Ne, nisam ubacio alarm samo modul za daljinsko koji ima opciju za otvaranje gepeka, alarm nemam. Modul za daljinsko 22 evra, plus motorić za gepek 3 evra malo kablova i to je to. Veoma lako se stavlja motorić na vrata gepeka i veoma zgodna stvar. Ako te zanima kako izgleda mogu ti pustiti sliku. Jedino što je potrebno na bravi gepeka na delu koji se nalazi na šasiji navariti jednu kukicu, ništa se ne vidi pošto je to sa unutrašnje strane na delu koji ulazi u lim.
Uzeo sam preko druga ako te zanima nabaviću kontakt, mislim da je u pitanju Bg.
nemoj da stavljas slike . zbog bezbednosti.
nego,mogao si da kupis alarm komplet sa daljincima za 25 evra i dokupis samo tu el.bravu za zadnja vrata.
naprimer: http://www.supportho.rs/kupi/extra-spy-alarm-22688
Lakota withdraw from treaties, declare independence from U.S.
Punto sređen.
Da opišem problem koji je postojao i šta je urađeno povodom toga. Kao što sam napisao u jednom od predhodnih postova korpa i lamela su bile pri kraju. Osim toga postojao je još jedan problem a to je zvuk ležaja koji je dolazio iz menjača. Tu je bilo dve opcije, prva je ako je samo u pitanju ležaj da se zameni a druga je bila drugi menjač. Problem se manifestovao tako što se prilikom motornog kočenja čuje zvuk iz menjača. Problem je otkriven u pitanju je bio ležaj i to prvi na snopu do zvona. Zamenjen i cilindar kvačila (prvi), set kvačila i kao što sam rekao remontovan je menjač. Situacija je nebo i zemlja automobil sada samo klizi ne čuje se ništa iz menjača, milina. Slika nema nisam poneo tel sa sobom.
Comment