Fiat punto 1.2 elx
Collapse
X
-
Originally posted by Eon View PostBalkanska posla!!!Poludim kada to vidim.
@ sErGiO@
E zato i vozim punta što je pristupačan pa mogu da ga održavam kako treba. I meni je alfa u srcu ali fiat u garaži
Comment
-
-
To su bolesnici,nemaju sta da rade pa grebu kola,nikad necu razumeti te ljude.U takvim slucajevima treba motka da radi,da je nekog zakona u ovoj zemlji.Trudis se oko auta a neko ga grebe cisto da ti napakosti.STRASNO
Comment
-
-
Danas sam poludeo zbog ogrebotina. Da krenem kući slučajno pogledam vrata gepeka kad ono još jedna ogrebotina i to paralelno sa prvom na isti način izvučena, isti šablon... E da sam parkirao ne nečijem mestu pa da znam zašto bilo bi mi lakše, ili da sam se nekom zamerio , čitavo popodne lupam glavu zašto, kako, ko je... Postaviću u firmi kameru za nadzor i uperiti ka parkingu na kom sam, to mi je za sad jedino rešenje. Stradalo još par automobila, molim Boga da nekog ne zateknem na delu...Last edited by slobodank; 24.01.2014, 21:59.
Comment
-
-
I moj je sa strane od autobusa katastrofa, pogotovo što je moj min 60km dnevno na putu.
Problem sa ogrebotinama se i dalje nastavlja. Na parkingu iza firme gde se nalazi otprilike tridesetak vozila od toga 6 od nas iz firme većina je urnisana. U ponedeljak štiže ip kamera koja će nadgledati parking. Sad me zove kolega njegova 407-sedmica čitavom dužinom dve linije, od jedne žene koja radi u firmi pored megan crni urnisam juče, jednom čeoveku iz zgrade pored izlomljeni brisači i to ne metlice već poluge katastrofa. Nas 5-oro stražari koliko je to god moguće ali izgrednika još ne možemo da uhvatimo. I ja za koji dan postavljam auto kameru. Koliko smo uspeli da utvrdimo "bandit" radi siključivo petkom. Ovo je trenutno stanje kod mene.
Comment
-
-
Ma ja na kapiji stojim, auto je na nekadašnjoj zelenoj površini,znači između trotoara i ulice i pešaci zapinju torbama kolicima i to predamnom jednostavno nemaju svest da je to moja privatna imovina ,a ne kontener ili živica. Ja ne mogu doći sebi da ogrebe auto predamnom i ode kao da se nije ništa desilo,80% je ljudi 50 i više godina,a kako su decu vaspitali to tek ne bih voleo da saznam. Evo nekolik slika od makine:Last edited by Mrcela; 01.02.2014, 20:23.-Жиле-
Comment
-
-
To što prolaze i grebu je klasika, svojevremeno sedim u kolima, žena prilazi i naslanja bajs, ja se pogubio, dreknem, ona me gleda "šta je, šta sam uradila".
Uglavnom probaću to da popunim pa šmirglanje i poliranje. Ako ne uspe farbanje ali ne pre nego što uhvatimo bandita.
p.s. dobra ti je makina, sviđa mi se kada tako legne.Last edited by slobodank; 01.02.2014, 22:06.
Comment
-
Comment