Fiat punto 1.2 elx

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • zoranc
    CBC Senator XXL
    • 31.03.2005
    • 1313
    • Beograd
    • AR 147

Javi kakvi su utisci.
    Ja sam prvu ugradnju ( Boš ) zamenio sa Prokupačkim Fritech. Tražio sam jeftinu zamenu pre promene diskova jer je Boš napravio duboko oranje. Prijatno sam iznenađen domaćim pločicama jer je osećaj isti kao sa bošovim jedino što hoće ponekad da malo zapevaju.
    Moj najlošiji dan na pecanju je bolji od najuspešnijeg dana na poslu

Comment

• slobodank
      Moderator
      • 26.11.2007
      • 1338
      • Stara Pazova
      • Fiat Idea 14.16v lpg

Originally posted by zoranc View Post
      Javi kakvi su utisci.
      Važi javljam čim budem u mogućnosti da dam ocenu, za sada sam malo prešao da bi ih ocenio.

Sašivena futrola...

image ru

image

Comment

• slobodank
        Moderator
        • 26.11.2007
        • 1338
        • Stara Pazova
        • Fiat Idea 14.16v lpg

Puntiša je danas posetio majstora, procurio je dihtung dekla tako da je to sanirano (nov dihtung) i odmah je urađen mali servis iako je bilo još 1000km do njega (selenia 20k, filter ulja, vazduha i kabine). Postoji još jedan problem koji će biti rešen u subotu a odnosi se na plovak u boci koji je zaglavio i mislim da znam kako se to desilo (ako se ne varam), sipam nedavno na pumpi, bio sam prvi na redu pošto je pumpa puštena u pogon posle odlaska cisterne. Ne znam šta su radili sa pumpom ali čim mi je stavio pištolj počeo ventil da drnda, prekine pa ponovo, onda je čuo poslovođa, došao zaustavio pumpu, nešto čačkao po njoj probao ponovo i tada mi je napunio bocu bez problema. Od tada problem sa pokazivačem nivoa,uvek pokazuje više, tako ima tri crte a rezervoar prazan. Mislio sam da je u pitanju senzor, testirao sam ga ali je sve ok tako da ne gine skidanje mv-a.

Comment

• slobodank
          Moderator
          • 26.11.2007
          • 1338
          • Stara Pazova
          • Fiat Idea 14.16v lpg

Prošlo je prvih 15.000 km od ugradnje plina pa je puntiša išao na servis. Imao sam problem sa pokazivačem nivoa plina u kabini (uvek je pokazivao više nego što ima) tako da je promenjen senzor na mv-u i sada radi bez problema (mislio sam da je u pitanju plovak ali nije). Puntiša je kompet pregledan i odrađena dijagnostika, sve na svom mestu .
          Nemam nešto slika, uhvatio sam samo par komada...

Comment

• Chubbs
            Everybody lies
            • 29.01.2006
            • 5807
            • Novi Sad
            • Audi A6 1.8T

svidja mi se domacinska atmosfera
            You know your in an E30 when when your gas gauge waves hello to you constantly.
            Welcome to the Internet, where everyone is a mechanic, and drives a 10 second car.
            Speed's just a question of money. How fast you wanna go?

Comment

• slobodank
              Moderator
              • 26.11.2007
              • 1338
              • Stara Pazova
              • Fiat Idea 14.16v lpg

O da, ništa ne ide praznog stomaka

Comment

• Dora
                Nadzornik!!!
                • 24.10.2004
                • 17451
                • Novi Sad
                • FIAT

Ja kad bih to poklopao, rekao bi mu sad nek te popravlja tvoj tata
                Ovde se piše nešto pametno, samo ne znam šta...

https.autogas.rs

Comment

• boban1982
                  CBC Senator XXL
                  • 14.03.2010
                  • 1106
                  • Batajnica
                  • SAXO VTS-BIC

To je Sloba doneo klopu,da se majstor odobrovolji pa da bolje uradi posao

Comment

• slobodank
                    Moderator
                    • 26.11.2007
                    • 1338
                    • Stara Pazova
                    • Fiat Idea 14.16v lpg

Danas dobio mali pozdrav na parkingu. Dok sam cekao da se ukljucim na put jedan decko krenuo u rikverc i kako sam mu bio u mrtvom uglu bum. Sva sreca decko je korektan, oterali odmah kod limara, majstor dao cenu i decko na licu mesta platio. Uzeta druga vrata, u sredu farbanje.

image share

Comment

• slobodank
                      Moderator
                      • 26.11.2007
                      • 1338
                      • Stara Pazova
                      • Fiat Idea 14.16v lpg

Danas otišao na zakazanu seansu kod limara. Kaže mi nabavio sam vrata izgleda da su u istoj boji. Video vrata , lak u super stanju i izgleda ista boja. Izvadili i prislonili uz kola, vrata čista kola prljava na prvi pogled izgledalo je da su ista. Skinuše i postaviše druga vrata za 5 min kad ono mućak, napolju tu i tamo ali kad smo ga uterali pod svetla tamnija vrata. Vratili mi stara vrata, uzeli potrebne kodove, skinuli poklopac rezervoara i da se javim u četvrtak.

Vrata donora

Skidanje /postavljanje

Razlika

Comment

• slobodank
                        Moderator
                        • 26.11.2007
                        • 1338
                        • Stara Pazova
                        • Fiat Idea 14.16v lpg

Zunto is on the road again. Vrata zamenjena i ofarbana. Zadovoljan sam pogotovo što su ove svetlo sive jako nezgodne za potrefiti pravu nijansu. Potrebno je dobro se zagledati da se vidi razlika. Videćemo kada ga operem. Sačekaću još par dana da farba dobro sazri pa komplet poliranje.

upload foto
                        Last edited by slobodank; 04.04.2013, 14:33.

Comment

• Chubbs
                          Everybody lies
                          • 29.01.2006
                          • 5807
                          • Novi Sad
                          • Audi A6 1.8T

mogao si i te rupe od metaka da sredis kad vec sredjujes
                          You know your in an E30 when when your gas gauge waves hello to you constantly.
                          Welcome to the Internet, where everyone is a mechanic, and drives a 10 second car.
                          Speed's just a question of money. How fast you wanna go?

Comment

• slobodank
                            Moderator
                            • 26.11.2007
                            • 1338
                            • Stara Pazova
                            • Fiat Idea 14.16v lpg

Prilikom poliranja rupe idu dole . Kada sam se prvi put pojavio kod limara krenuo da računa koliko dođe da se te rupe povare pa farabanje krila . Tek kada je prišao bliže video o čemu se radi...

Comment

• Graha
                              CBC Veteran
                              • 21.01.2011
                              • 141
                              • Beograd
                              • mazda 121

Mogla su i fabricka vrata da se ispeglaju i prefarbaju, al ako ti je placao ovaj sto te udario onda ti je sve jedno.
                              Boja se lepo potrefila iako je ta siva, a sive se najteze miksuju. Obicno ispadne tamnije ili svetlije kao kad si probavao donor vrata.

Comment

• zoranbg
                                CBC Senator XXL
                                • 23.03.2005
                                • 4098
                                • Rooster's Hill , Beog
                                • Grande Punto 1.2

Sve je to lepo ,ali ...

nemas naslone za glavu na zadnjoj klupi

ne'am ni ja, mislim da nijedan punto sa dvoje vrata nema,a ELX paket opreme 100% nije bio transportna varijanta punta.a i proverio sam svoj VIN
                                nije bio transporter,nego putnicki odkad je izasao iz fabrike.
                                Lakota withdraw from treaties, declare independence from U.S.

Comment

Working...
                                X