Kakav je taj motor? Jel elastican, hoce dobro da povuce... Bas nemam nikakvog iskustva sa 2.0 D(T)I... Sve sam probao sem njega i 1.6 8v i 2.2 DTI.
Hoce povlaci dobro ovaj Di DTI malkice bolje,dosta bolje nego pomalo kilavi 1.7 di,2.2dti ni ja nisam probao kazu da ide kao ala i da je pogodan za mali diesel tuning bez problema tu oko 150-160ks.
Inace zadnji put sam se malo zezao sa nekim Hjundaji Trajetom 2.0 CRDI (115ks) ubrzanje od 120-160km/h u pocetku hjundaji malo pobegne jedno 2 metra ali na nekih 130km/h ga oduvam sa svojih skromnih 82ks
Moj prvi komšija i dobar prijatelj poseduje Vectru 2,2 dti u sport verziji.Tačno je da ide odlično...no,pošto ga on vozi bez milosti posle predjenih 15.000 u takvim uslovima,primetne su dosta velike naslage čadji u usisnoj grani..
Motor je svež (sada ima 96000km) još uvek ide odlično,nema grešaka,EGR se još ne buni,no mislim da nam ne gine skidanje usisne grane...
Naša nafta je ipak....
Pozdrav svima!
Boki
ps. dodajem E izmedju r i d kod "predjenih "
Ja sam sad za Markovdan isao u Paljuve(selo kod Uba) i bas se lepo proveo. Zemljani put, kisa pljusti, blato na sve strane a nas cetvorica u kolima, ja sve bezim u stranu al auto tezak pa jos u blatu pa sve vuce ka sredini puta.... Naidjem na jedan klizav deo i skliznem na normalnu putanju(kad je suvo), kad je poceo da grebe odozdo... Sve sam ih izbacio napolje i jedva krenuo dalje. Sva sreca nista nisam ostetio.
Pa normalno da su ovi noviji dobri...
nisu oni profi vozaci pa da satiru svaki dan po 200km...
ali jednostavno,kad bi trebalo da se napravi lista dizel motora od najgoreg ka najboljem
od koje fabrike bi bio prvi?
Lakota withdraw from treaties, declare independence from U.S.
ne idem 200....idem 300...u proseku dnevno 100-50 i nije mi bas drago...a sto se tice Opela...necu da ga hvalim ali necu ni reci da je bolji taj na koji mislis da je, jer se nisam bas uverio u to...a sto se tice Saab&Opel sve je to =GM tako da a daj boze pa cu dati caletu ovaj a ja se nadam nekom 2.0T 9000 ili 9-3
Comment