Moje turbo igračke
Collapse
X
-
@ Slobodank
Celjusti su fabricki zelene boje, nalepnice sa strane i na prednjem braniku su delo bivseg vlasnika i uskoro ce da nestanu, skinucu i zadnji znak i natpis oktavija, ostaje samo vrs nazad i na masci.
Stara skoda je bila 1.8 20v 125 ks TNG, decko je prezadovoljan sa autom, mada je i ne vozi mnogo. Prodao sam mu odlican auto, a prodao sam je samo iz jednog razloga - nije turbo :-)
@ Miki
Imam brata u Kolubari i skoro svaki dan se tu motam. Pre neki dan sam parkirao tik uz tvoju zverku. Prelepa je. Mada je zrela za jedan mini detailing. Nikako ovog ludog Type_R-a da nahvatam pa da idemo na pice. Ganja ono zuto cudo po ceo dan. Sta ce covek, bilo mu dosadno pa sam ugradio plin da se voza jeftino
Comment
-
-
All Purpose Cleaner od Meguiars-a i MF krpe. Nebo je bilo jako prljavo, a dosta je kriticno za rad, hoce da se odlepi. Tako da sam radio natenane. Na suvu krpu naprskam jaci rastvor prebrisem pa onda dobro ocedjenom u vodi pokupim ostatke APC-a. Tapacirunge isto...
Comment
-
-
Skodilak ziv i dalje
Redovno se odrzava, i redovno vozi.
windows 7 screen shot
free photo hosting
Danas uradjen redovan servis, kao i servis plina. Pre neki dan zamenjeni lezajevi u prednjem i zadnjem tocku.
host image online
adult photo sharing
Inace sam mislio da je udam, da uzmem nesto drugo. Mada se ne isplati jer jako padaju cene, a i auto je sada u top stanju. Da uzmem nesto levo i da ulazem kao lud ne mogu...
Za neki dan stavljamo letnje gume i samo gas. :-)
Comment
-
Comment