Moje turbo igračke
Collapse
X
-
Skodilak ziv i zdrav da ga ne ureknem. Do sada presao 5400km sa njime.
Pre neki dan registrovana, zadovoljstvo kostalo 33 700 din.
Danas se malo igrao, uradio dubinsko. Sutra u planu da je detaljno operem spolja i izvoskiram. Ako stignem i motorni prostor da sredim. Izmerio sam i ulje posle 5000 predjenih km. Potrosila je 1mm sa crte..
Evo par fotki od danas. Usput sam se jako iznervirao sto nisam mogao da uklonim zute fleke na podu. Ni para ni najjaca koncentracija sredstva nije pomogla. Pod je poprimio boju od prethodnih patosnica i nema mu spasa izgleda. Mada nije strasno, kad stavim moje patosnice to se ne vidi. Nemam slike od pre, nije bio nesto kriminalno prljav ali je bio zreo za sredjivanje. Ipak mu je ovo prvo dubinsko posle 12 godina. Sada izgleda mnogo svezije.. Samo volan jos da se ofarba kod cika Releta.. C:-)
Comment
-
-
Posle nekih godinu dana druzenja i 10 000km mali update :-)
Autom sam generalno prezadovoljan. Za ovih godinu dana osim redovnog servisa nisam imao skoro nikakve nepredvidjene kvarove. Zamenio sam zimus termostat jer je obarao na otvorenom malo temp i prednje plocice (TRW). Crkao je i jedan podizac zadnjeg stakla cisto da me podseti da vozim trecu po redu Oktaviju
Sutra ide na redovan servis, porucio sam Mobil1 0w40 ulje, sve filtere, zadnje plocice i ulje u menjacu OEM.
Ono sto sam ja dodao su Osram Cool Blue sijalice, led svetla zadnje tablice i kadica gepeka do koje sam uspeo jedva da dodjem uz pomoc personala ovlascenog servisa. Takodje su ofarbane lajsne na branicima u boju auta, i licno mi auto mnogo lepse izgleda. Ostalo je volan da se ofarba, ali zbog nedostatka vremena nikako da skoknem do SM tako da ce to verovatno sacekati prolece. Tokom sledece nedelje cu Skodilaka ispolirati i zastititi nekom keramikom, u saradnji sa kolegom ditejlerom iz grada. Nadam se da ce biti slikano krstenim aparatom.
Merio sam potrosnju od cepa do cepa i slaze se 99 % sa bordom, a to je 8 do 8,2 moje voznje. Mislio sam da ce biti vise u odnosu na bord zbog guma ali iz nekog razloga nije.
Juce sam iskoristio dan, da malo u****m auto, namazem kozu i sredim motorni prostor. Auto se ni ove zime nece voziti, odustao sam od montiranja zimskog seta iako sam kupio felne za to, imam drugi auto tako da ce Skodilak da utone u san cim padne prvi sneg :-)
Evo par slika
free adult image hosting
image sharing sites
free upload pictures
image upload free
print screen windows xp
image hosting 12mb
image hosting no register
screen shot windows
adult picture hosting
photo uploading
print screen windows
how to screenshot on windows 7
img host
Comment
-
-
-
Okacio sam je na oglas cisto da vidim da li ce neko da se javi jer sam imao u vidu jednog dobrog Aven**** jako povoljno. Avensis mi se proda ispred nosa. Posle 2 dana dodje covek i navali da kupi, ja ono necu da prodajem nisam siguran. Ne znam sta drugo da kupim. Medjutim pare solidno vece nego sto ja dadoh za nju pre 2 godine.. Sa obzirom da za 2 godine nisam imao ni jedan kvar ozbiljan, da nisam imao ulaganja, zdrav razum mi je rekao da je udajem.. Otisla je u dobre ruke, momak je odusevljen autom... Ja sam se pomirio da takav auto vise nikada necu naci, i preko tesko a kamoli u Srbiji...
Sta cu sada da kupim ne znam, gledam od Punta do rx8.Sta mi prvo naleti da je pristojno cu da kupim, verovatno nesto manje, da imam za posao i tako to....
Comment
-
-
Ne treba propustiti takve kupce, siguran sam da ces iskopati nesto zanimljivowww.nacionalnaklasa.com - Vesti iz automoto oblasti, noviteti, aktuelnosti iz domaceg i stranog automoto sporta.
Comment
-
Comment