Lep puntić nema šta. Termostat i dihtung dekla su klasika na tim motorima ali sreća jeftino. Jel na njemu bio fabrički termostat, ako to može i da se vidi? Jel radila diht masa i na bloku, obično tu bude pojeden?
Sinoć izlazeći sa nekog parkinga na put zakačim auspuh i otkinem pletenicu. Jutroske pravac kod Pirketa i oma zamenjena jerbo je stara već nešto bila krpljena...
Sad nešto razmišljam da zamenim zadnje opruge, jerbo je nešto nizak pozadi pa još kad sedne 3 ili nedajbože 4 odrasle osobe kači svaki drugi ležeći policajac. Verovatno su popustile opruge od starosti a osim toga imaju i bocu za plin na sve te godine. Zvao sam neke prodavnice i nađoh KYB opruge za 2300 dindži po komadu a majstor mi reče da uzima 600 dindži za zamenu pa se ozbiljno razmišljam. Ne znam oće li mu to nešto pomoći da malo manje kači
Pomoći će sigurno da se smanji hod kod elastične deformacije, pitanje je samo da li će to biti dovoljno, tačnije da li su ti postojeće opruge toliko propale.
Za par vozila u mojoj okolini znam da su legla zbog plinske boce u gepeku. I znam da im je zamena zadnjih opruga vrlo malo smanjila kačenje ležećih i trotoara.
Ma nije neka cifra pa sam u povratku sa posla usput svatio do prodavnice i uzeo opruge, sutra teram kod Tome da zameni pa ćemo videti. Ove stare su malo trulkaste, danas videh kad je bio na dizalici u auspuh servisu. U svakom slučaju ne može da škodi
Nije samo koliko je niže ili višlje, utiče i na voznost pa time i na bezbednost.
Što se boce tiče pa nije 500 kila, u nagorem slučaju ta konkretno ima 40 puna. To je par kupaćica kad ideš na more
da uletim u temu da pitam
sta to moze da bude na mom puntu 2 , kad je 4 putnika i pun gepek, i kad idem na primer autoputem i onda imam neko skretanje (zaobilaznica,cunjevi itd..) pocne nesto pozadi da skripi ko mrtvacki sanduk ?
desava se da nekad kad izlazim iz parkiranih kola,isto cujem taj shkriiii! zvuk?
Lakota withdraw from treaties, declare independence from U.S.
Comment