Lak se skida obicno zbog pogresnog poliranja.
FIAT Punto mk1 Verde
Collapse
X
-
Comment
-
-
Kako sam prošle godine promenio dva Vernet termostata i kako oba ne rade posao probah da nađem neki drugi ali sve žive prodavnice koje sam zvao imaju samo Vernet. Čak me prodavac u AP Sprtingu ubeđivao da tim puntićima na plin nema šanse da radi termostat kako treba i da je to normalnoVeć sam počeo da tražim po eBay-u i onda nazovem Euro 07 i naravno čovek mi odma ponudi Vernet
Tek na moje insistiranje utvrdi da ima i Mahle koji je skoro duplo skuplji i tako konačno nađem ono što sam tražio
Da li će ovaj biti bolji videćemo u danima koji predstoje.
Comment
-
-
Ma di zelen auto... vidiš malera
Comment
-
-
Juče zamenjen termostat po treći put, videćemo kako će se pokazati. Još nisam stigao da provozam auto kako treba.
Jutroske sam se prošetao po pijaci i malo se ponovio:
Poskidao sam elipse koje su bile na zadnjoj polici jer su me nervirale. Zvučnici su teški pa ne mogu da zakačim policu za gepek jer se zatvara. Stavio sam drugu policu i nove zvučnike:
Usput sam zamenio i sijalicu u gepeku sa LED-om:
Svetli bolje, ali opet nije sjajno.
Pre 7-8000 km sam menjao diskove na puntiši i već su se pokrivili pa sam kupio nešto kvalitetnije:
Majstor Toma mi je ponudio da besplatno zameni diskove jer je prošli put on kupovao delove, korektno od njega. Možda ću da probam i sam to da odradim sutra
Comment
-
-
Na mestu gde se spaja crevo za antifriz na isparivač počeo je da kaplje. Dotezao sam šelnu, ne pomaže. Zamenio sam šelnu, ne pomaže. Dakle moraću da menjam crevo. Da li je pametno da se samo malo skrati postojeće crevo ili da ga zamenim u kompletu? Gde da kupim kvalitetno crevo i šelne u Beogradu?
Comment
-
Comment