Juče bio kod majstora za plin da malo ispregleda sve to i ustanovimo da je Lesho (ili tako nekako) plinski ECU, neke turske dizne...bar je isparivač Tomaseto a i on je za motor do 90kW. Tuga. Pošto u dogledno vreme planiram da menjam dizne i ecu a majstor mi kaže da nema potrebe i isparivač da menjamo mene interesuje da li da ipak zamenim i isparivač?
Peti put - Alfa Romeo 166TS
Collapse
X
-
Rado bih ti pomogao ali blage veze nemam a sa druge strane bolje je da odgovor tražiš u delu foruma koji je namenjen temama za TNG.
Juče smo bili na komplet pregledu kod mehaničara i osim zadnjeg desnog ležaja na točku, koji je odmah zamenjen, nema drugih primedbi. Majstor je čak vrlo zadovoljan stanjem auta
Comment
-
-
Originally posted by sErGiO View PostMajstor je čak vrlo zadovoljan stanjem auta
Sebi u bradu- omrznuće me Serđo ako nastavim da ser*m.Last edited by stevak; 16.08.2015, 03:28.ex SAABotražitelj
Comment
-
-
Tek sam sad uspeo da prgledam celu temu, lepo vozilo nema šta, čestitam. Ne uspem ni da ispratim sva tvoja vozila, počeo si kao shone. Nije bilo potrebe za lakiranjem zadnjih lampi, to bi se poliranjem bolje i lakše sredilo. Nego i ovako je zadovoljavajuće, a kada bude ponovo matiralo, lampe dole, šmirglanje , dobra priprema i poliranje i budu kao iz fabrike.
Da te dobro služi
Comment
-
-
Samo da se javim, znam da željno iščekuješ komentar
Od sve za'ebancije sam propustio da ti čestitam na prinovi. Neka ti je sa srećom i da te dobro služi.
A ona moja dobacivanja...pa to malo zavist progovara iz meneex SAABotražitelj
Comment
-
-
Zahvaljujem na lepim željama
Elem što se tiče potrošnje u prvi mah sam sa 40 litara plina prešao 260 km što mu dođe oko 15.2 l/100 km. U pitanju je čisto gradska vožnja sa uključenom klimom polovinu vremena.
Drugo merenje, otišao sam na Gazprom jerbo sam čuo da im je dobar plin, nasuo 40.5 litara, odmah zatim otišao do plinadžije koji je štelovao dizne i nakon toga odvozao 332 km na plin, što će reći oko 12.2 litra. Od toga je bilo oko 50-60km na auto putu pri brzinama od 120-140 km sa 4 odraslih ljudi u kolima, oko 100 km na lokalnim putevima oko Pazove, Inđije i Krušedola i ostatak opet gradska vožnja. Moglo bi se reći kombinovana potrošnja je oko 12.2, što je super. Sutra opet idem da sipam pun rezervoar pa opet merenje.
Comment
-
Comment