Ah i žena mi se zove Vesna pa moram
Šalu na stranu, drugar ima prodavnicu auto delova pa prodaje te akumulatore i kaže da su sasvim ok za te pare a i ako ikada budem imao neki problem on će to ekspresno da reši i na najbolji mogući način
Juče na ulasku u dvorište zakačim retrovozorom oluk i polomi se zglob retrovizora
Staklo čitavo, sve ok, samo pukao zglob. Odem do otpada i uzmem drugi retrovizor za 20€. prepakovao sam spoljnu plastiku da bude u istoj boji i montirao na auto.
Danas bio kod Tome da zamenimo hladnjak vode:
U sredu imam zakazano kod Ivana zamenu plinskih dizni Valtekovim i plinskog ECU-a sa Stag Go Fast-om.
Ispostavlja se da je auto jeftiniji za odrzavanje nego sto sam mislio a kako planiramo opet put do Grcke bilo bi glupo ne zameniti bar zupcasti kais i vodenu pumpu
Ako ti je bregasta bila unapred onda je bio lenj na bizim obrtajima. A na plinu je trebao da cupa preko 4 hiljade. Vracanjem na normalu izgubices tu snagu na visokim obrtajima.
Sve ukupno oko 3.5 sata posla Nisam mnogo natapao hemijom da bi se osušilo brže ali je svakako enterijer dosta čistiji. Najgori je bio naslon za ruku, majko moja šta je izašlo iz njega
Sledeće nedelje ako me posluži vreme i Lancia ide na isti tretman.
Comment