Bolje idi kod nekoga ko pravi na licu mesta, sigurno je jeftinije.
Fiat Idea 1.4 16v
Collapse
X
-
Comment
-
-
pa naravno.. kakvih crnih 200 evra
i meni je radio za slicne pare oko 30-40 evra,jedan na miljakovcu, na starom puntu,5 god trajao kod mene,i prodat sa ispravnim auspuhomLakota withdraw from treaties, declare independence from U.S.
Comment
-
-
Idea se jos uvek kotrlja, redovno održavanje plus koja sitnica.
Otisao je mehanizam poklopca police ispred vozaca. Nadjem na oglasima poklopac, 20e, on stigne, vidim ispravan, stajao tako 3 nedelje u gepeku. Kada sam resio da ga stavim skontam da nije od idee vec od muse, drugi dezen i boja.
Pokušam da prebacim tapacir sa jednog na drugi mehanizam, ta intervencija propala, ni jedan lepak nije držao dobro.
Na kraju kupim drugi tako da me je ta glupost ispala 2*20 e. Doduse nasao sam jedan u odlicnom stanju.
Zamenjene gume
Ondan skontam da je otpao teg sa jedne felne pa sam išao na balansiranje.
Nabavio sam krovne nosace koji su mi trebali do sada mnogo puta ali nisam našao odgovarajuce. Naletim na fabričke na oglasima i kupim ih za 23e. U vrlo dobrom stanju, bili isprskani od neke disperzije. Rastavio, oprao i montirao. Već su radili. Sledi mali servis za koji dan.
Послато са SM-A705FN помоћу Тапатока
Comment
-
-
I ja uzeh ovog puta wolf ulje. Sa police ga kupio ne bih nikada, ali procitam blog stalkera i odusevim se kako je covek nahvalio ulje. U smislu jeftino je a u rangu sa daleko skupljim uljima. Kvalitet visoka srednja klasa kako sam ja razumeo. Kako se tebi cini posto vidim da kazes opet...dakle koristis ga vec neko vreme predpostavljam
Inace, za Ideu svaka rec suvisna. Auto izgleda prelepoLast edited by shommy_kg; 01.02.2021, 12:45.
Comment
-
-
Comment
-
-
Malo off-a. Gle, upadnem u radnju i samo wolf ulje na policama. 430 rsd litar. Do sada sam uzimao liqui moly mos2. Kaze prodavac...momak, uzmi ulje neces se pokajati. Svi koji ga kupe kazu da im se drasticno smanji potrosnja ulja a uz to ulje je odlicnog kvaliteta. Kupim ga, ali sa strepnjom. Odem na blog stalkera (verujem da svi ovde znaju ko je gospodin) i toliko se odusevim onim sto pise...a znam da covek ima materiju u malom prstu. Sada je auto na servisu i bas jedva cekam da vidim kako ce da se pokaze do sl. zamene. Jer ga bas dosta hvale sa svih strana.
Pa to je nikakva potrosnja...0.4 na gotovo 10.000 km i to autoput gde je auto konstantno u obrtajima...smesna potrosnja iskreno.
Comment
-
-
Ja cu samo proslediti link, tu je sve receno (inace, ima na blogu jos texta na temu gde su detaljno opisane sve "verzije" ulja)
Wolf Oil. Odavno sam hteo da pišem o ovoj komapaniji ali nije bilo zastupnika (uvoznika). Veoma čudno. U zemlji Srbiji (voljenoj nam "Šl...
Ja ga uzeh kod lokalnog prodavca auto delova
Comment
-
-
Posle par stotina kilomera od servisa desio se problem sa zadnjim kočnicama. Mehanizmi za štelovanje paknova su zakazali. Prilikom zamene paknova mehanizmi su očišćeni, i radili su ali su bili pri kraju, kao izdržaće još neko vreme. Veče, vozim kroz NS, čujem zvuk kao pucanje sajle, zadnjo levi točak zablokira na kratko i onda struganje kao da vučem šerpe za sobom. Šteler je ispao iz ležišta i strugao o glavčinu. Došao sam tako do kuće računajući da nema nista od kočnica. Sva sreća paknovi nisu taknuti niti površina doboša za kočenje samo lice doboša. Uzeti novi šteleri metelli 2.300 komad. Naravno u ponudi su i originalni ali je komad 5.500 što je za ovako staro vozilo po meni neisplativo (neće se toliko zadržati kod mene).
Comment
-
Comment