Zamenjeno ulje u motoru kao i filteri, ulje u menjaču i antifriz.
Vlaži na semeringu radilice i treba zakrpiti izduvnu granu. Sve drugo je ok.
Sledeće nedelje ide na servis plina a onda sledi vožnja
Lepa alfa, ne sumljam da ces je ti srediti da bude top, jel to onaj motor od 166 konja, ako jeste drugar ima takav u alfi gt, nije zadovoljan sa potrosnjom a plin nema.
Šta sam uradio. Očistio sam onu lepljivu masu u koju se pretvori materijal koji je korošćen za oblaganje ove plastike i prefarbao sam sa sprejom u dva sloja. Zatim sam prepakovao plastične dugmiće sa zadnjih na prednje prozore pošto su ovi za prednje bili izlomljeni. U svakom slučaju moram da nabavim još 2 prekidača i da ih zamenim.
Izduvna grana je napukla pa je sad konacno sanirana i usput zamenjen dihtung iako je i stari bio dobar.
Pre toga je akumulator napunjen i ispitan od strane strucnjaka i sad smo mirni i po tom pitanju
Idemo dalje.
Evo je blizu mene jedna crvena na otpadu. 3.0 v6. mislim da je motor kaput. Prvi put sam seo u nju i odusevio se kako je dobra pozicija za volanom. Zadnja klupa izgleda brutalno ali ima malo mesta za glavu. Sta da ti kazem, lepo da sluzi. Prava ladja.
Zamenjen mali hladnjak, motorić vetrobranske prskalice i jedna prskalica. Deša pregledao auto do detalja i jedina ozbiljnija zamerka je semering radilice i dihtung poklopca ventila. Po njegovim rečima auto je bombona Trapovi jako dobri (što i ne čudi kad je prethodno održavan kod Ljube Kugle ), naročito zadnji trap koji je nešto komplikovaniji kod ovog auta i često je zapušten, što ovde nije slučaj
jbt kakav auto ali ono kad nije sve u sirovoj snazi
motor arlauče.
ne znam kako ali meni je lepši taj model sa malim prednjim svetlima. jedino taj glupi sticky enterijer
koliko ja imam informaciju za taj model sa tim motorom ide plivajuci zamajac
vozačevo sedište ne može da se odalji koliko bi ja voleo...(mora da voziš kako ti gazda kaže)
jednog dana ga moram kupiti
pozdrav
Comment