Pa neces, to i kazem
BMW 325iA 24v
Collapse
X
-
hmmm dalo mi je ideju
prednje sam uradio tako prije ali moram i zadnje
05' GSX-R 750(yosh,K&N,PCIII...)
03' inf. G35-Greddy TT narucen
95' M3 turbo-Prodat
97' M3-4 vrata automatik
95 M3 PTG widebody(3.2 masina +vortech supercharger)
Comment
-
-
ma znas kakotije poso stalno te onda pravio M3-ojku pa se vozo na motoru... i tako nikad vremenaOriginally posted by 24vMiljane pa gde si bre ti nestao?
Opruge su stigle ali ne odgovaraju
staje sa oprugama?Jeli im nisu iste one kape napred i nazad?To sam se bio sjetio kad sam spremio ali mislio sam da ce odgovarat05' GSX-R 750(yosh,K&N,PCIII...)
95' M3 turbo-Prodat
97' M3-4 vrata automatik
Comment
-
-
M3 je 95 to je on 'starija' tipa sa 3.0 motorom,ali nema veze sto su uze opet bi trebale pasovat ovde su ih stavljali masovnoOriginally posted by 24vOpruge koje si mi poslao su uze nego ove sto su na mojim kolima...ali mislim da zavisi od godista...Koje je godiste tvoj M3?
jedino ako je mozda drugaci taj tvoj od amera malo
95' M3 turbo-Prodat
97' M3-4 vrata automatik
Comment
-
-
Zar niste culi da se kola za americko trziste cesto dosta azlikuju od onih za evrospko (narocito sto se donjeg postroja tice). Npr focus 2.0 evropski i americki - motor i lelktronika su totalno razliciti. A M verzije BMW-a za Americko trziste se proizvode u Americi. Vozio sam se u M5 za americko trziste i lik mi se zalio kako delovi ne pasuju nego dosta toga mora da naruci iz Amerike ili da gleda na kom BMW-obvom modelu je deo kao njegov. I spolja se malo razlikuju Evropljanin i Amer (M5).
Sta ste na kraju resili sa oprugama?
Comment
-
-
Pa 'cuo' sam da se razlikuju zato sto 1)zivim u americi 2)imam M3 i sa evropskom i sa americkom masinom,M-bmw-ovi se proizvode svi u nemackoj pa se onda uvoze u ostale zemlje (USA,Japan,Engleska...).
A M5-etice se razlikuju posto su morale bit prilagodjene americkim standardima(plasticna svetla,malo manje ks radi izduvni gasova,branici drugaci i jos par stvari)ali ja mislim da licno na M5-etici je masina ista i u evropi i ovde samo sto su stavili malo drugaciju elektroniku i auspuh da bi moglo proc emisn test.Ali nisam 100% siguran
95' M3 turbo-Prodat
97' M3-4 vrata automatik
Comment
-
-
Dakle , koliko svatam to bi trebalo da digne cenu na CG trzistu njihovim polovnjacima.
Rezonujem , nije li onda isplatljivije probati prodati ga nazad u CG?Att mäta är att veta...to measure is to know...meriti je znati..
move your mind
Comment
-

Comment