BMW 325iA 24v
Collapse
X
-
Nemam pitanja, samo chestitke, pravi univerzalni auto, sad mozes i na drag a i porodica moze da se vozi bez da se izdrmaju
Nego, nesto mi nije jasno, nick ti vishe neogovara, treba da si 24V a ne 16V
Tesko da ce u gradskoj uzvi neko da se zeza sa tobom duze od 10 minuta.. meni noga od kvacila oce da se razdvoji na kolenu po BGuAtt mäta är att veta...to measure is to know...meriti je znati..
move your mind
-
-
-
Originally posted by 16vA sto se tice menjaca nikad se lepse nisam vozio...bmw-ov aut. menjac je stavrno extra...nisam verovao da je ovako dobro!!!
Comment
-
-
It is a BMW
Bas je coolsuper izgleda
SAAB 9000 CSE B234R MAPTUN AERO STEG 3+ powered by BOOST & Goran... Body Fat 98 Machine Fat 305 KS ... Lamela fact 490 Nm ...
Comment
-
-
Sto volim...namerno mu se takav zadesio....posto njemu ne vredi staviti limiter br. obr. ali ovako sa autom. i bez spera bice dobro.
PS: Pitam se samo dokle ce da izdrzi da ne poskida to? Verovatno dok beba ne progovori da bi imao izgovor..."Ma Stasha trazila"
Sve cestitke burazzz...To date there has never been a faster car built for the public road and,
it has been suggested, there never will be. McLaren F1.
Comment
-
-
Odlican auto u super stanju !!!! Neka ti je sa srecom !!! Bas mi je drago sto ti se zelja ostvarila
Usput....prognoziram jedan problem, ako ga vec nemas.....sa radiom. Iz iskustva prijatelja kojima sam donosio ovakve iste, jako los MP3 plejer. Nece da ucitava diskove, nece da ih prima kasnije. Ali to je ionako kod tebe nebitno, peva tebi 6-ak samo tako
Comment
-
Comment