Vozio sam ga 220 km/h i to nabrzaka jer su na njemu trenutno zimske gume sa ogranicenjem do 190km/h. Nisam smeo vise, a do 220 je dosao bez problema...jedva cekam da probam da li ce doci do 250???
I Drift not because it is a quicker way around a corner, but the most exciting way!
Oce, oce....al uz dobru nizbrdicu i jak vetar u ledja
>> Over... nije to tako strasno kao sto tebi izgleda. Nema problema na tako kratko a negde i na duze. To je samo homologirana brzina sto ne znaci da ne moze daleko brze. Jos trenutna spoljna temperatura ide u prilog Naravno da je jedini uslov da je guma zdrava i renomiranog proizvodjaca.
To date there has never been a faster car built for the public road and,
it has been suggested, there never will be. McLaren F1.
Pa kako je dosao do 220 ne bi me cudilo da ode i do 250...Znam da ide 240 sigurno...i to sam cuo od vise ljudi!!!
Na 220 nije bio pun gas zato ti i kazem!
<overspeed>
Ne ljutim se ali da nisam razmisljao sigurno se ne bi pustio gas na 220 nego bi nastavio dalje...sve je to trajalo par desetina sekundi...a mozda i par sekundi
I Drift not because it is a quicker way around a corner, but the most exciting way!
Sale.... svaki BMW je uvek isao na pola gasa max brzinom i isto i sa punim.
No 24V istina ide 240 po satu...vozio se...po katalogu automatik obicno za 5-10 manje sto ne znaci da i on ne moze.
To date there has never been a faster car built for the public road and,
it has been suggested, there never will be. McLaren F1.
Comment