Pa i nece moci.. kod mene je T3, stara izduvba grana sa TD04 7cm2 kucistem ali je portovan WG kanal i druga je membrana sa jacim federom.
Boost2Boost B203R SAAB engine
Collapse
X
-
Pa nema snega na asfaltu, otkud ti to, nego je problem sa previse obrtnog momenta bas na asfaltu sa ovakvim gumama
Tu do 400 Nm drzi , na mom autu, preko toga je problem , oseti se vrlo lako kad krece da popusta, jer izbacuje blago ceo auto u stranu.
Inache su gume dobre i zakon za led , za sneg je deo konstrujcije gume u pitanju i da bude sto meksa.
Ove imaju T oznaku, dakle samo za do 195Km/h ali na kratko se sme preci mariginal.Att mäta är att veta...to measure is to know...meriti je znati..
move your mind
Comment
-
-
Verovatno mu jos ostalo one pene u rezervaru da mu ne pobegne benzinSAAB 9000 CSE B234R MAPTUN AERO STEG 3+ powered by BOOST & Goran... Body Fat 98 Machine Fat 305 KS ... Lamela fact 490 Nm ...
Comment
-
-
Pa ljudi moji ovaj Saab jos malo pa ce poletit
Samo jedan dan iznajmi kakvog dobrog kamermana sto se ne boji brze voznje i napravinam koji film05' GSX-R 750(yosh,K&N,PCIII...)
03' inf. G35-Greddy TT narucen
95' M3 turbo-Prodat
97' M3-4 vrata automatik
95 M3 PTG widebody(3.2 masina +vortech supercharger)
Comment
-
-
Ja sam verovatno jedini iz SCG koji bi mogao da bude kamerman (zbog navike na voznju), al bi mi trebalo jos 3 saputnika sa po 6 ruku da drze aparat da se ne drma punoSAAB 9000 CSE B234R MAPTUN AERO STEG 3+ powered by BOOST & Goran... Body Fat 98 Machine Fat 305 KS ... Lamela fact 490 Nm ...
Comment
-
-
Simano 40L benzina 15 min ranije, skala NERADI.
OBC prikazje koliko je ostalo u rezervaru..
Termostat, tromi tip za zimu 88C , 6 stepeni oscilacija, dakle Scandinavisko trziste. Nista nenormalno i ovde.
Mozes da primetis da u jednom od filmova temperatura pada pri chepanju takodje.Att mäta är att veta...to measure is to know...meriti je znati..
move your mind
Comment
-
-
Ovde u SCG kad je bio, temperatura mu nije dolazila ni do pola, a kamoli prekokako god da ga vozio
SAAB 9000 CSE B234R MAPTUN AERO STEG 3+ powered by BOOST & Goran... Body Fat 98 Machine Fat 305 KS ... Lamela fact 490 Nm ...
Comment
-
-
Hallo, zimski termostat za scandinaviju je u motoru, sta ocete bre da se smrznem
Naime , ovaj termostat radi na takav nacin da u intervalima skroz zatvori prema hladnjaku i za to vreme nabije temperaturu u grejac za kupe
Grejach nema nikakav ventil, servo motor upravlja uvek sa koliko vazduha ide preko grejacha u kupe tako da je u kupeu stabilna temperatura bez oscilacija.
Na taj nacin se dobije uvek max efekat grejanja u kupeu. Celokupna oscilacija je kao sto rekoh 6 stepeni.
Skala ima opseg za normalnu temperaturu od 70-115 stepeni.
Na kraju crvenog polja je 130.
Motor sa temperaturom rashladne tecnosti sa originalnim sistemom hladjenja kapaciteta 11 litara ima tachku kuvanja na 130 stepeni , pritisak u sistemu je tada 3 bara. (tada, mislim na dyno test i vadjenje 590KS u normalnom saobracaju je nemoguce isforsirati motor da ima problema sa temperaturom).
Dakle, nema potrebe za uzbudjenja, sve je OKAtt mäta är att veta...to measure is to know...meriti je znati..
move your mind
Comment
-
-
6 minuta 23 sekunde svakodnevnice.. B203R se koristi svakodnevno i ovo je tip zivota koji zivi
http://saab.ath.cx/community/presho/Div ... -16-45.wmv
61,3 Mb
================================================
Isto samo na 10Mb sa nesto losijim kvalitetom
http://saab.ath.cx/community/presho/Div ... 16-455.wmvAtt mäta är att veta...to measure is to know...meriti je znati..
move your mind
Comment
-
-
Nije to nista, ja tako obilazim passate tdiSAAB 9000 CSE B234R MAPTUN AERO STEG 3+ powered by BOOST & Goran... Body Fat 98 Machine Fat 305 KS ... Lamela fact 490 Nm ...
Comment
-
Comment