Da, nismo u toku...
Boost2Boost B203R SAAB engine
Collapse
X
-
Duga je to prica, al bolje da on to isprica (napise) nego ja... u kratkim crtama od detonacije mu se raspali klipovi u Svedskoj i takvim autom je dosao u JuguI nije mu nista
SAAB 9000 CSE B234R MAPTUN AERO STEG 3+ powered by BOOST & Goran... Body Fat 98 Machine Fat 305 KS ... Lamela fact 490 Nm ...
Comment
-
-
Nije imao kontrolu boosta i turbo je preterao sa pritiskom, tako da je efekat bio 700-800 ks na standardne SAAB-ove klipove, a nisu izdrzali vec su popucali ispod bolcne, al je motor i dalje radioSAAB 9000 CSE B234R MAPTUN AERO STEG 3+ powered by BOOST & Goran... Body Fat 98 Machine Fat 305 KS ... Lamela fact 490 Nm ...
Comment
-
-
Ne verovatno. Znaci bilo je tu podosta zajebancije. Drago mi je da je nasao delove (klipove) sad mi je jasno zasto se zahvaljuje
Lezajevi, ovo-ono jer bilo jos nesto.To date there has never been a faster car built for the public road and,
it has been suggested, there never will be. McLaren F1.
Comment
-
-
Originally posted by M-powerNe verovatno. Znaci bilo je tu podosta zajebancije. Drago mi je da je nasao delove (klipove) sad mi je jasno zasto se zahvaljuje
Lezajevi, ovo-ono jer bilo jos nesto.
Klipovi su popucali od expanzionog pritiska samodetonacija, dakle totalno odvajanje prstena izmedju prve i druge karike, na prvom i chetvrton chak i prema uljnoj. Odatle i silno produvavanje ukarter pri overloadu. Kliovi zamenjeni, chak su i originalne karike vracene, motor pa chak i klipovi neukazuju da je bio koriscen, sem defekta na klipovima.Att mäta är att veta...to measure is to know...meriti je znati..
move your mind
Comment
-
-
@Srdjan
Nije imao kontrolu boosta i turbo je preterao sa pritiskom, tako da je efekat bio 700-800 ks na standardne SAAB-ove klipove, a nisu izdrzali vec su popucali izmedju karika, al je motor i dalje radio
...jesi motor rasturao u SAAB-ovom servisu?...kako su reagovali na ono sto su zatekli?......
...
...kakvi su sa znanjem???
Comment
-
-
Hehe.. pa sta da kazem, ipak posto sva 3 mehanicara voze SAABa licno, vidim da poostoji i dobar potencijal i interesovanje da se usavrse i postanu dobri mehanicari. Naravno da ja i dalje stojim da poomazem svima kome treba pomoc, pa biolo to privatno ili fizicko lice.
Bilo mi je drago da sam uspeo da odgovorim na neka pitanja koja su bila usmerena u tajne SAAB konstrukcije bez da se moze naci u literaturi.
Tako da mislim da postoje i uslovi da uz malo pomici postanu deo SAAB mreze servisa bez ogranicenja.
Isto tako se nadam da ce se i Darko prikljuciti forumu i da ce izmene informacija preko foruma doprineti opstem dizanju kvaliteta radova na SAAB automobilima.Att mäta är att veta...to measure is to know...meriti je znati..
move your mind
Comment
-
-
Znaci lepo sam ja predvideo......
Da ce da ti padne "Majstorska radionica",kad dodjes u BG....
Sve si im ti lepo "objasnio" u vezi SAABa..
I kad je trebalo da se plati..."E sad cu ja samo tetki da odnesem lek"
"Ma bice te vi Generalni uvoznici i serviseri a bogami i distributeri za ceo Balkan".....
CAO!!
mala sala NHF
Lakota withdraw from treaties, declare independence from U.S.
Comment
-
-
zoranbg hm.. nesiguran da sam razumeo poruku, no kako god, Ivan iz Autosaba a ni Drako nisu zeleli da naplate nista!!
Mislim da i ja imam sta da ponudim i uzvratim <gostoprimstvo>
Dakle?Att mäta är att veta...to measure is to know...meriti je znati..
move your mind
Comment
-
Comment