Na STCS (Saab TuRbo Club of Sweden ) forumu sam radio LIVE uppdate, sa nekih 5-10 minuta od momenta rada na nekom delu je slika vec bila pristupacna.
Za mesec dana rada sam dobio nkih 2000 mailova podrske, ali , ne samo iz Svedske.
Bilo je tu momaka sa SAABNetwoeka-a iz USA , Nemacke itd.
Verovali ili ne ali ovi SAAB freak-ovi iz drugih zemalja, uce Svedski da bi mogli da prate stanje na STCSu
Isto tako se desilo da je oko 30 njih poskidalo sve sto se desilo na svoje PC i dalo mi do znanja da ukoliko mi pukne PC ili padne server, da je sve ostalo sacuvano i da se moze republikovati.
Smesno mi je bilo da je toliko velik odziv bio i istovremeno znam da se slike na koje sam usmerio koriste za linkovanje na ni manje ni vise nego 46 raznih mesta na netu.
U isto vreme sam malo pratio gde vode linkovi i nalazim neke tuning forume za koje nisam ni znao a u vezi SAABa su ali sto je smesno je da su Engleskogovorni, i da ima par Sveda koji pricaju da sam njihov
E tu su se malo zeznuli : SAAB je MOJ
Att mäta är att veta...to measure is to know...meriti je znati..
move your mind
gledam temu na VG
i mogu samo da kazem R-E-S-P-E-C-T
ozbiljno nije da se chepim BOOST-u
ali sad sam "sklopio slagalicu"
1000ks
koju vucu ima auto???
koliko vidim sustina je da se smanji tezina pokretnih delova motora[klipa,klipnjache...] a da pri tom izdrze "warp 5" pogon ) )
Eh, i ja sam tu temu svojevremeno celu prebrstio od pocetka do kraja nekoliko puta. Cak sam sve boost-ove postove iz doticne prebacio sa slikama u .doc fajl.
Ima puno odabranih slika koje nisu prezentirane na VG forumu na STCS forumu, ali nemogu vam dati link sada jer je server pao, nalazi se u zoni koja je bez struje vec vishe od 24 sata od ovih orkanskih vetrova koji su se sjatili na sevrenu
Att mäta är att veta...to measure is to know...meriti je znati..
move your mind
Comment