Originally posted by VERKAN
Civic coupe 1.6 Sohc Vtec
Collapse
X
-
Alo bre some jedan smiri malo strasti...i nemoj da lazes ljude da ti je auto kod farbara...video sam ti golfa...isti kao na slici...jel se to mozda pravdas zbog tog sto sinoc nisi isao kolima?
OK..ja poziram..ali ajde ti imaj muda pa dovezi tog svog gnoja na drag!Power of dreams !!!
Comment
-
-
HAHAHAHAHAH, gnoj 2 koji dobija na dragu?????Originally posted by VERKANPa koji cu k... tamo,sa kim da se trkam? Sa onim sklopocijama od automobila?!! Kad bude dostojnih protivnika onda ce mo se videti...Originally posted by M-powerSta pricas ti kad tebe nijednom nije bilo na dragu
Brate, iz koje si ti bajke ispao???OTS
Comment
-
-
E nagledao sam se ovoga samo tako...
Mislim da covek ima neki tezak problem.
Postoji jedan gnoj gotovo isti njegovom na paliluli, ulica Ljube Stojanovica.
Samo bih rekao da nije sa istim felnama, ali sam ga zapamtio po stopaljkama.
Comment
-
-
Mladicu, kada ga budes dobio onda mozes da ga prozivas - dotle cuti jer je to pravo za sada rezervisano samo za mene.Originally posted by VERKANE pa *CENSURA* si se malo decko,moj auto je trenutno kod farbara tako da nisi video ni mene,ni moj auto... Ali zato sam ja tebe sinoc video u Pancevu... Dobar ti onaj light sou na farovima,a vidim bogami da si i ti jedan od onih "trkaca" sto voze na plindzu! Dobar ti taj V-tec ubi se od poziranja tamo.Kids in the back seat cause accidents, accidents in the back seat cause kids.
Comment
-
-
Pa sta ces moram malo...kad vec ne mogu nista od tjuninga da uradim barem lepo da izgleda.Sada su da farbam i pragove,prednji spojler ponovo i zadnji desni rub koji je bilo malo neravan...
Sto se nisi javio?
POzPower of dreams !!!
Comment
-
-
Aaaa...mislio sam da si bio peshaka!
Vozio sam drugara kuci koji zivi u Zarkovu,cesto sam ja na Vidikovcu.
Sledeci put kad me vidis sviraj,verovatno cu se ja zapitati ko je sad ovo,ali kad mi stigne pp onda ce mi biti jasno
Power of dreams !!!
Comment
-
-
Kao sto sam planirao malo sam poradio na lepshem izgledu hondice!
Ofarban je i zakrpljen predni nastavak branika,ofarbane sajtne i retrovizori,kao i zadnje desno krilo.
Evo kako to sve sada izgleda.Poslusao sam sugestije mnogih pa sam tako i uradio...
Slike su malo losijeg kvaliteta,ali sta je tu je
Nastavak branika:

Sajtne:

Retrovizori:
Power of dreams !!!
Comment
-
Comment