Hehe, shto se mene tiche nije problem, nabaci Motip u crnoj boji i sharacemo shta god! Btw, morace neko da se pobrine i za pivo (ako me razumesh shta sam hteo reci)
Super je nemoj ništa više dirati svjetla
A ne slušaj Košira on uvek ide u skrajnost kod njega se samo rastavlja i nešto sastavja dok se ne pokvari do kraja
Obrvice izgledaju van očekivanja.Kod mene bi još bolje izgledale pošto mi je auto indigo plave met. boje.Honda, auto ti zaista lepo izgleda.Gde si našao onaj spojler koji je montiran na dnu samog branika.Da li si i to radio ovoga puta ili je to bilo montirano ranije.I maglenke su se dobro uklopile.....Lepo zaista.
Koshir nisam tek bas najbolje skontao!Hteo si da mi kazes da plastiku u faru ofarbam u boju auta???Idea ti nije losha...ali za sad se za sve ostalo ceka bolje vreme.
Lukas Od sad slusham samo vas dvojicu,posto vidim imate ukusa...a i naravno vozite HONDU
TETAK,te spojlere sam dobio sa autom...ja ih do sada u BG ni na jednoj Hondi nisam video...ali nashao sam na internetu da ima da se poruci...cak mislim da je mozda i fabricki...mozda kao neka dodatna oprema je moglo da se naruci.Isto tako je i na zadnjem spojleru...pogledaj one slike od pre.
Honda ti slušaj samo svoje srce jer se ti voziš u svojim kolima i kako se tebi sviđa tako se i osječaš
A ja i Košir se volimo samo ********ti jedan sa drugim
I ti spojleri su orginal od Honde ja ču sebi da jih staviti samo, da prvo sredim papire za homulugaciju, da mi plavi anđeli ne bi skidali tablice sa kola pošto ja nema naljepnice na šoferšajbi IPA kao neki jel tako Košir
Bas su cucnule obrvice samo se slabo primeti (il je zbog svetle slike) na toj boji zbog kontrasta, no ko sto Tetak kaze... ma super je. Jedno pitanjce, kako se lepe obrvice, jel ide neki specijalni lepak il dodju sa duplex trakom il tako nesto?
Comment