Civic coupe 1.6 Sohc Vtec

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • TypeKoshiR
    CBC Veteran
    • 01.11.2004
    • 115
    • Kranj,SLOVENIA

Sta se tice sprednjeg spoilera to ti je orginal honda part (kupio se kao dodatak) a imas i straznjeg i jos jedan spoiler koji dodje kod HB malo pod staklom tako sredinski spoiler...ako iko treba to ima taj moj prijatelj koji se bavi time cijeli komplet...

Ovom civicu trebaju jos samo 17" ili vise felge i malo da se ga spusti i bit ce bomba mozda i tamnjenje stakla

P.S.: jesi li vido onaj body kit koj iima onaj moj prijatelj (ustyletuning.com) pod galerijom jedan italijanski civic coupe sa "nice body kit"

www.hondaaddict.com

Comment

• -Vedran-
      CBC Senator XXL
      • 03.10.2004
      • 3255
      • Beograd

Od cega je napravljen taj nastavak?Majstor kada ga je farbao(bio je sav izgreban) cudio se i morao da uzima neke druge podloge za farbu jer nije boja htela da uhvati,a i sad sam provalio da farba pocinje da se dize,ne nam sta da radim sa tim prednjim nastavkom.

Koshir,zatamnjenje dolazi na prolece obavezno,a felne ne smem da diram,jer ce ove nashe rupe da mi razvale auto sa ogromnim felnama.Tako da onda necu ni da ih menjam u lepse niti u vece....a tako bi voleo.

Sad cu da nadjem taj civic!
      Power of dreams !!!

Comment

• TypeKoshiR
        CBC Veteran
        • 01.11.2004
        • 115
        • Kranj,SLOVENIA

U originalu sigurno je ABS plastika ili neka druga plastika, moras da das primer prvo a onda da ga farbas, a moj prijatelj ih radi iz poliestera...

LP

www.hondaaddict.com

Comment

• -Vedran-
          CBC Senator XXL
          • 03.10.2004
          • 3255
          • Beograd

Koshir video sam tog civica...lep je...odakle mu 1.6 VTi u coupe-u kad se nisu radili za evropsko trziste?
          Power of dreams !!!

Comment

• TypeKoshiR
            CBC Veteran
            • 01.11.2004
            • 115
            • Kranj,SLOVENIA

Mozda je napravio swap masine ili je uvozen iz USA ili samo pravljen za americki trg pa se ga lik docepao
            mutna posla a

LP

www.hondaaddict.com

Comment

• sri98
              Admin od Trpeze
              • 24.10.2004
              • 7262
              • Republic of Konjarnik
              • Toyota Corolla E 210

Originally posted by Saabo
              Bas su cucnule obrvice samo se slabo primeti (il je zbog svetle slike) na toj boji zbog kontrasta, no ko sto Tetak kaze... ma super je. Jedno pitanjce, kako se lepe obrvice, jel ide neki specijalni lepak il dodju sa duplex trakom il tako nesto?
              Ja sam to radio silikonom, i stoji bez problema.
              Kids in the back seat cause accidents, accidents in the back seat cause kids.

Comment

• -Vedran-
                CBC Senator XXL
                • 03.10.2004
                • 3255
                • Beograd

hehe...kad bi mogao naci negde dobar 1.6 vti ili 1.8 vti a?

Saabo,u pravu si ne primete se nesto mnogo obrve zbog boje auta,ali bitno je da ja znam da su tu i to je to.

Ja sam svoje isto lepio obicnim transparentnim silikonom i stoje odlicno
                Power of dreams !!!

Comment

• TETAK
                  CBC Senator XXL
                  • 30.09.2004
                  • 3034
                  • Čačak, Srbija

Daj Honda pusti Nola,ako te neko dira(u Moravičkom okrugu i šire) samo reci da poznaješ Tetka i sve će da bude OK.Naravno preporučujem kulturno ponašanje sa hm......, znate već kim.Ovo važi za sve sa CB foruma(ne važi za VG forum) osim za nevernog Nola.Negde gore sam video okačenu sliku Civica izvesne Ivane iz ZG i auto mi se zaista dopao.Malecka je mašinu stvaaarno sredila.Kažu i da je brza......
                  Uz laž uvek ide istina, istina je dovoljna sama!

Comment

• -Vedran-
                    CBC Senator XXL
                    • 03.10.2004
                    • 3255
                    • Beograd

Originally posted by TETAK
                    Kažu i da je brza......
                    Mislish na devojku ili na kola...?
                    Power of dreams !!!

Comment

• nole
                      CBC Senator
                      • 02.10.2004
                      • 231
                      • Igalo

Tetak .... pa sta sam sad zeznuo. Nisam ja jedini koji se pojavi na VG. Onako malo "prelistam" i eventualno bacim neki komentar kao i ovdje ali moram priznati da je mnogo bolje ovdje zbog drustva samo sto me brate alfe i honde ubise. Ha ha ha ima vas brate 2/3 foruma

Nego Tetak kada sam vec naletio na tebe da ti recem koju uz izvinjenje ostalim drugarima za "upadanje" sa drugom temom. Naravno opet ja sa Audijem ...... juce sam isao za PG pa onda za Bar i nazan Igalo. Posto sam prolazio kroz Cetinje morao sam da svratim na onaj plac i to je pravo mjesto za uzivanje. Nasao sam 5 komada B4 karavan koji su bili sa 2.0 motorom, naravno karavan, podizaci, pokoji ima klimu, felne i sve u svemu cijena 4.700 ako ide na kredit (kad banka uzme koliko im treba to dodje na 5.500) U kes je oko 4.400. Bio je jedan TDI ali automatik sa istom opremom osim podizaca pozadi za 5.700. Cijene su "bas pristojne" a kada sam te vec jedanput pitao za njih ti si mi bas savjetovao benzinca a nesto se razmisljam da je to bolja solucija kako zbog izgleda i stanja tako i zbog prelazenja kilometara posto i ne prelazim nesto puno. Ne znam ti nista a i voz ce ubrzo da prodje .... Uzgred bio je i C4 - Audi 100 karavan 2.0 16 V i njemu je cijena 4.700 mada nema potrebe za kupovinom tog modela pored B4

Samo da si mogao vidjeti Milicu kako ih je osmatrala, sve ide od jednog do drugog i ulazi pa posmatra. I ja sam prvi put ulazio u njega i moram priznati da mi je osjecaj mnogo ljepsi nego u VW trojku TDI karavan 97 godiste koju sam vozio.
                      Sve je to OK ali bi se trebalo navici na potrosnju od 10-12 litara po gradu. Tetak, boze li on da se "nategne" ispod 8 na otvoreno

Comment

• -Vedran-
                        CBC Senator XXL
                        • 03.10.2004
                        • 3255
                        • Beograd

Dragi moji forumashi,sta mislite koji zadnji lonac da stavim na auto i da li uopste da ga stavim.Interesuje me samo zvuk da dobijem.I naravno nesto shodno mojim mogucnostima.

Ili da kupim 4 neonke us blaster koje kostaju oko 70-ak eur...
                        Power of dreams !!!

Comment

• coco
                          CBC Senator XXL
                          • 24.10.2004
                          • 476
                          • i`am from the land that is placed nowhere

walker
                          "Your eyes look a little red son... have you been hitting VTEC??"

Comment

• TETAK
                            CBC Senator XXL
                            • 30.09.2004
                            • 3034
                            • Čačak, Srbija

Za Nola, ti znaš brate da je moj izbor uvek B-4 avant-karavan sa qattro pogonom i motorom 2,0 i 16V.Oni idu ispod 8 litara samo kada se izuzetno lepo vozi na otvorenom putu.U gradu je uvek oko 11 litara/100km.I ja se izvinjavam za off topic.A za brata Lukasa ću da nabavim jednu IPA nalepnicu da se ne izvlači!

Comment

• Lukas
                              CBC Veteran
                              • 22.10.2004
                              • 180
                              • Slovenija

He...he....ajde brate ali onu sa serijskim brojom pošto onu bez broja več imam ispala Koširu iz đepa kad je sjedio u mojim kolima

Comment

• TETAK
                                CBC Senator XXL
                                • 30.09.2004
                                • 3034
                                • Čačak, Srbija

Lukavo, lukavo....

Comment

Working...
                                X