Mani rupe, ovo je cudo...........SRBIJA,vi po BEOGRADU se jos i snalizite mi iz provincije.........
Jackie Stewart jednom je pitao Davida Purleya (legendarno hrabrog vozača koji je, smatra se, preživio najveću G-silu u povijesti čovječanstva) gdje točno koči prije određenog S zavoja. Purley ga je začuđeno pogledao:
- Kako to misliš, kočim?
Honda, nove felne - Meni se svidjaju ove kojih u zadnje vreme ima sve vishe, sa duplim kracima - recimo, 5 ili 5 po dva kraka...lepo izgleda. A i povecanje felne nikako ne moze da shkodi lepoti
Pa,sve je super odradjeno sem zadnjeg ruba(dobar je i on ali vide se neki risevi posle poliranja).Prekjuce sam bio kod farbara i covek je odmah rekao da ce rub da radi ponovo zbog tih malih ogrebotinica.
Sajtne,spojler(koji je inace bio pukao na pola) i retrozvizori su extra uradjeni...takodje mi je stelovao prednji branik,jer su zabice bile loshe.I sve to je kostalo 100 eur...
Druze fino si sredijo to a sta mislis da si i ove crne lajsne ofarbao bilo bi ljepse za vidjet a imale bi još uvek svoju funkcijonalnost recimo kao na ovoj
Comment