Znači brate EXTRA ,svaka ti čast!!!
Voleo bih i ja da odradim na kadetu ,ali nisam baš toliko vičan skidan rasturanju kompletne table ,pa ako budeš hteo da mi pomogneš oko toga kad budem sređivao kola negde posle nove godine ,tvoja stručna pomoć i iskustvo bi mi dobro došla!!!!
Vidim ja da ce da se radi nesto na kadji sledece godine
Naravno da će da se radi ,prvo sledi sređivanje limarije i farbanje ,a onda ,kad se dogovorim sa Zuxom presvlačenje table i možda ubacivanje digitalne kontrolne table!
danas namontirani xenoni 6000k i prvi utisci su vise nego dobri, iako sam ranije imao osram silverstar koje vaze za jedne od najjacih sijalica, razlika je vise nego primetna, a boja svetla je kristalno bela sa plavicastim nijansama
sutra planiram da odem do stanice tehnickog pregleda i lepo nastelujem farove (danas sam ih nastelovao odokativnom metodom)
za montazu mi je trebalo oko 2 sata (moglo je to i dosta brze, ali sam radio lagano i pedantno , vadio sam akumulator i kutiju filtera za vazduh kako bih lepo smestio balaste, naravno skidao farove i masku da bih lepo namontirao sijalice i instalaciju)
slicice i detaljan postupak cu okaciti malo kasnije
Comment