Izlisno je vise govoriti koliko si dobro sredio auto, ali stvarno se divim tvojim poduhvatima i zeljom da istrajes u njima... Mnogi bi vec na pola onoga sto si ti uradio, odustali...
Sto se motora tice, ja bih najradije voleo da u vektri vidim neki 2.5 v6 sa 170ks... To bi bila prava mera, jedino sto je malo registracija zeznuta, al uz pomoc firme, i taj problem bi resio Suvise su isfurani xe i let motori, vreme je da odradis nesto sto niko ne ocekuje, a dokazao si da ti je jaca strana da nas iznenadjujes
Nadam se jednom vidjanju uskoro i da napravimo neki photo session... Bice to lepe slike
hehe
u principu Marcus je vec rekao, kakav mi je plan sa motorom
definitivno ide nesto vece od 2.0 jer nisam neki ljubitelj turbo motora
2.5 je minimum i to najverovatnije u nekoj nestandardnoj varijanti (jurice se x25xei iz vece i500)
ali za sada o motoru ne razmisljam
ovaj NE je sada u stvarno perfektnom stanju, imam nekih drugih prioriteta, tako da ce zamena motora biti poslednja stavka
Mare za photosession sam uvek raspolozen
@404
jsei me video negde na putu, ili na prkingu?
sto se bre ne javi
nadam se da je auto bar bio cist i licio na nesto
u principu daleko je to jos od vrha, ima jos mnogo toga da se radi, ali bitno je da ima volje, ne zuri mi se nigde
Pa zux, kako da ti se javim? Bio si na parkingu, ja bio tu u blizini u nekoj poseti, mada si cini mi se kad sam dosao oko sedam uvece bio normalno na parkingu, a kad sam izasao oko jedanaest i nesto bio si onako na ulicici parkiran. E sad, dal si bio u blizini ili ne, nem pojma. Mada, kako da sam hteo, da su ti recimo bila prljava stakla, i da hocu prstom da napisem 404 was found Your vehicle, kako to da uradim kad sam not_found.
Jbt, koja konstrukcija rechi.
Sreća je sto glupost ne boli, inače bi sa svih strana odjekivali jauci "Ulažite u stomak! To ulaganje daje brze i vidljive rezultate. Ulaganje u glavu je dugotrajno i neizvesno. " D. Radovic
Comment