jbg. vecina nas na ovom i njemu slicnim forumima smo zaludjenici za automobile, tako da volje sigurno imamo
pare jesu potrebne, ali ako nesto zelis uvek ces moci da izdvojis koji dinar za to (hehe izdvojis dnevno po 100dinara i za 2 godine imaces potpuno drugaciji auto)
jednostavno treba se odluciti na prvi korak, a onda sve ide samo, prosto te mami, ajde jos ovo, jos ono i tako u krug
pocnes od neke sitnice, pa onda neka druga sitnica, pa onda krenes da razmisljas o krupnijim i skupljim stvarima, a onda se stvari otmu kontroli i shvatis da si postao zavisnik
U pravu si zux volje imamo za izvoz al' zelembaci su ono sto manjka. Doduse o tome nisam ni razmisljao dok se nisam ozenio i dobio tri klinca tako da je sad sve manje vremena (ne toliko) i novca za ljubimca na cetiri tocka. Ali boze moj kad dodje vreme i on mora jednom u drugi, u mom slucaju cetvrti plan.
EX OPEL KADETT E C14NZ TUNED WITH LPG EQUIPMENT BY IVAN T
Ma jeste da treba i volja i kinta, ali ovo sto zux zamisli to ni voz nemoze da povuce
dal nisi nesto zaboravio , mora da ima jos nesto sto bi mu uradio
hehe nisam nista zaboravio, samo treba vremena (i onih evropskih papirica) da se to sto sam zamislio sprovede u delo polako se jedna po jedna zamisao ostvaruje
inace jos jedna stavka manje na spisku zelja, kupljen je alat za razbijanje kamena u bubregu
tako da ce vektra uskoro sluziti i u medicinske svrhe
uzet set opruga i amortizera FK HighTec-60/40
eh stvarno blago meni
ovim putem se javno zahvaljujem Gdji Zux na podrsci
i zelim svakom od vas da vam lepse polovine pruzaju bar 10% podrske koju ja dobijam
Comment