Integrale 16v

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • donalberto
    CBC Član
    • 17.03.2006
    • 19
    • N.S.

Re: lancia

ja sam moju doveo u fabričko stanje i mogu ti reći da te čeka ozbiljan posao.Trebaće ti dosta vremena,para i živaca dok ga ne dovedeš u zamišljeno stanje.
    "...sad ćete da vidite kako se vozi..."

Comment

• civi
      CBC Senator XXL
      • 26.07.2005
      • 1492
      • Pozarevac

Care..... Imas moju potpunu podrsku , ako te zena zeza kazi da cemo svi da joj objasnimo sta ti je
      Jackie Stewart jednom je pitao Davida Purleya (legendarno hrabrog vozača koji je, smatra se, preživio najveću G-silu u povijesti čovječanstva) gdje točno koči prije određenog S zavoja. Purley ga je začuđeno pogledao:
      - Kako to misliš, kočim?

Comment

• Uros Piperski
        CBC Senator XXL
        • 31.01.2005
        • 2978
        • Beograd

Ej bre, ljudi, nisam ja kupio trulez sa cetiri tocka, auto je u sasvim ok stanju, bolji od vecine ovih po ulicama .
        Hvala puno na podrsci, ali izgleda da na slikama izgleda mnogo gore nego sto jeste.

Nego, danas sam stavio akumulator... Ne radi mi jedna pozicija pozadi i jedan far napred jer nema sijalice

@ale944, citaj, bre

16v

RALLYING - Like drag racing but with jumps, turns, snow, mud, gravel skill and balls.

Comment

• starac vujadin
          CBC Senator XXL
          • 27.08.2005
          • 2617
          • Stari grad

Nadam se da ti nece ponestati daha da sve doteras do perfekcije! Samo napred!

Comment

• Uros Piperski
            CBC Senator XXL
            • 31.01.2005
            • 2978
            • Beograd

Upravo sam dosao da informacije da ovo ipak nije 8v KAT (po broju ECU-a)
            Jako cudno, jer ipak ima 16v opremu, a 8v motor.
            Nista, naslov menjam u 16v jer ce uskoro dobiti i taj motor tako da je nista ne vezuje za 8v model

RALLYING - Like drag racing but with jumps, turns, snow, mud, gravel skill and balls.

Comment

• SALE
              CBC Senator XXL
              • 04.01.2005
              • 841
              • Banovo Brdo

A hauba

Comment

• Uros Piperski
                CBC Senator XXL
                • 31.01.2005
                • 2978
                • Beograd

Sta sa njom? Ona je za 16v, kao i nosaci metlica i felne. Sve to u kombinaciji sa 8v motorom navodi na zakljucak da je u pitanju 8v KAT jer odgovara opisu. Ali izgleda da su pravljene jos neke kombinacije...
                Ja, naravno, nisam ni pogledao da li ima katalizator, to bi resilo mnoge nedoumice . Ali ECU nije za kat...

Comment

• SALE
                  CBC Senator XXL
                  • 04.01.2005
                  • 841
                  • Banovo Brdo

Da da ipak je izgleda neki mesanac.Koje su jos razlike izmedju 8 i 16v osim pominjanog.

Comment

• Uros Piperski
                    CBC Senator XXL
                    • 31.01.2005
                    • 2978
                    • Beograd

Razlika je i u prenosnim odnosima u menjacu i u raspodeli obrtnog momenta u centralnom diferencijalu.

Comment

• Red Beast
                      CBC Veteran
                      • 18.06.2005
                      • 102
                      • NBGD/45 Garaza: Nissan Patrol Y60 Custom, Lada Niva Custom, Nissan X-Trail 2.2, BMW E30*B27

Mozda ce ovo da ti malo pomogne oko resavanja nedoumice

Od 1998 sve Integralke su 16v sa jednim izuzetkom

Originally posted by Fabricki katalog
                      a poslednja recenica lepo kaze da je sve isto

Comment

• Uros Piperski
                        CBC Senator XXL
                        • 31.01.2005
                        • 2978
                        • Beograd

Mislis od 88?
                        Cekaj, ova je 91. znaci bila je 16v u originalu?
                        Ne svidja mi se sto je stavljan drugi motor... Mada nije toliko bitno.

Aj mi narezi taj katalog

Comment

• Saby
                          CBC Senator XXL
                          • 25.11.2004
                          • 408
                          • Horgos

8v kat nije samo za usa, nego i za nemacko trziste, ima i EGR ventil koji ti je broj kompa? kako izgleda motor, imas sliku?
                          Fun starts @ 3000 RPM
                          Alfa Romeo 146 1.8 Ts

Comment

• Uros Piperski
                            CBC Senator XXL
                            • 31.01.2005
                            • 2978
                            • Beograd

Naleteo sam na ovaj link na netu. Ima puno slika jednog primerka 16v modela. Identicna je mojoj, osim sto je boja mozda malko tamnija. Tome tezim...

Inace, pre dva dana je na ebay-u dostigla cenu od 11500 evra!

Comment

• dekideki
                              CBC Senator XXL
                              • 26.07.2005
                              • 1914
                              • Beograd

Urose Legendo

pa ti poce celi projekat sa recima s reci na dela. a evo nas, vec na trecoj strani palamudimo o sporednim stvarima. kameru u sake, daj malo slika! razumem da je veliki posao, ali tripujem da je ovo rubrika za kacenje slika i pojasnjavanje istih, uz propratne pohvale kolega s foruma.

poz.
                              .

Comment

• Uros Piperski
                                CBC Senator XXL
                                • 31.01.2005
                                • 2978
                                • Beograd

Cekaj, polako. Prvo da zavrsim psihofizicke pripreme (raspremam radionicu da bih mogao da radim i pravim plan)

-Oprao sam je da bih dobro pregledao spoljasnjost karoserije. Nasao sam koroziju i na prednjim ivicama prednjih vrata.
                                -Pregledao sam sta od plastike treba da se popravi - sve. Oba branika i pragovi. Sutra ih skidam pa cu videti sta sa tim. Kada skinem plastiku pregledacu karoseriju iza tih delova, i skinucu rezervoar da ga operem i pogledam da li ima korozije iznad njega. Ocisticu i motorni prostor i izvaditi delove koji smetaju, opet da bih mogao da vidim da li ima korozije.
                                Kada lociram sva zardjala mesta uzimam brusilicu u ruke... Kada zavrsim sa brusilicom idem po lim i makaze. Onda uzimam MAG aparat (CO2) da se to zakrpi. Git, smirgla, farbanje...

To je prva faza - limarija.

Zadovoljan?

Comment

Working...
                                X