Ljudi gdje ste, posječenost foruma je jako mala. Više vas je na occ-u nego ovdje. Znam da je mali offtopic, neću više
Corsa B Turbo
Collapse
X
-
Originally posted by JashimLjudi gdje ste, posječenost foruma je jako mala. Više vas je na occ-u nego ovdje. Znam da je mali offtopic, neću više.. just fun, nothin more..
Comment
-
-
Onda vas ja sve pozivam da se priključite occ-u. Ima nas jako puno i sve lijepo funkcionira. Znam da želite imati svoj forum, ali za tako nešto treba ljudi i ljudi. Ništa loše ne mislim. Znam da vas ima već dosta na occ-u.
Malo da dodam još nekih detalja o autu. Corsa je imala klimu koja je nažalost vani, fizički ne stane natrag. Motor je c20xe 150 KS, mjenjač je F18. Motor ću vjerojatno chipati. Danas dolazi power cap. Toliko zasad, večeras slijede nove slikeCorsa B 2.0 16v TURBO
Comment
-
-
Voleo bih ako nije tajna da obrazlozis i prezentiras sta je sve potrebno da bi se odradilo to sto si odradio posto sam imao zelju da uradim istu stvar.
Znaci koje su prepravke sta moze a sta ne......koji nosaci motora?, koje poluosovine? letva, trap ostaje isti ili?, hladnjak sa ventilatorom koji? itd. itd. znas vec sta me sve zanima.
Hvala unapredTo date there has never been a faster car built for the public road and,
it has been suggested, there never will be. McLaren F1.
Comment
-
-
Letva ostaje ista, nosači su morali novi ali od kadeta gsi, poluosovine sa c20xe, hladnjak naravno sa c20xe, glavčine sa c20xe, i još puno prerada. Vjeruj mi nije ni malo jeftin sport. Stavio sam bolje amortizere i kočnice radi svoje sigurnosti i to me sve košta oko 3000?
Kad sve bude gotovo popisat ću sve dijelove i staviti cijene u eurima. Što je rađeno itdCorsa B 2.0 16v TURBO
Comment
-
-
Pozdrav Jashim,
dobrodosao, ne mogu ti naci zamerku vozilu osim sto moram da primetim da imas velike simpatije "tvog motora" u astrafan, mozda zato sto i on ima tih 1.4 ccm
Nista na tvoj racun, samo sala na racun astrafan-a
dobro dosao i pozzKo je viknuo "šta vidis ČičA"???
Sreća je sto glupost ne boli, inače bi sa svih strana odjekivali jauci
"Ulažite u stomak! To ulaganje daje brze i vidljive rezultate. Ulaganje u glavu je dugotrajno i neizvesno. " D. Radovic
Comment
-
-
Originally posted by Bond-James BondPozdrav Jashim,
dobrodosao, ne mogu ti naci zamerku vozilu osim sto moram da primetim da imas velike simpatije "tvog motora" u astrafan, mozda zato sto i on ima tih 1.4 ccm
Nista na tvoj racun, samo sala na racun astrafan-a
dobro dosao i pozz, ocete li se vise kanuti mog motora i ostaviti ga na miru....... ima i gorih koji su dolazili na skupove, kao sto su 1.0 i 1.2.....
.. just fun, nothin more..
Comment
-
-
Originally posted by JashimTom 1.4 16v motoru ništa ne fali, fino se vrti, lijepo čupa, ali postalo mi preslabo.. just fun, nothin more..
Comment
-
Comment