Ma bre taj motor je super, pogotovu kada shvais sve njegove vrline, ali mi nekako ne ide sport oznaka uz 1.4 ccm, glavni dezert je sto se Astrafan nervira sto ga prozivamo, pa utoliko ova prica ima drazi, da je on cool niko ga ne bi ni spomenuo
Ko je viknuo "šta vidis ČičA"???
Sreća je sto glupost ne boli, inače bi sa svih strana odjekivali jauci "Ulažite u stomak! To ulaganje daje brze i vidljive rezultate. Ulaganje u glavu je dugotrajno i neizvesno. " D. Radovic
@Cosworth: To nije puno novaca s obzirom da dobar motor i mjenjač koštaju 1000 ?, a gdje su onda amortizeri, opruge, kočnice, ugradnja itd.
Vjeruj mi ovo je veći gušt kad ti slažeš auto po svom ukusu
Ma nije nego da je sport oznaka opreme, pa i na Yugu pise deluxe
Ko je viknuo "šta vidis ČičA"???
Sreća je sto glupost ne boli, inače bi sa svih strana odjekivali jauci "Ulažite u stomak! To ulaganje daje brze i vidljive rezultate. Ulaganje u glavu je dugotrajno i neizvesno. " D. Radovic
Neznam, power cap i chip, oko 175 ks. Tako sam čuo, neznam. Neću ništa tvrditi da ne ispadnem glup. Postoji Dyno pa ćemo vidjeti. Mislim da bi detroit to znao.
Danas bio kod majstora, odnio power cap. Stavljen zadnji most, kotači malo vire , most je širi 7 cm. Auto bi sutra trebao biti spreman za test drive. Slike stavim poslije
Zadnji most sam stavljao od astre gsi jer ima iza diskove. Limar će riješiti problem, moraju se blatobrani proširiti i onda će biti ok. Koni su naštelani na najtvrđe tako da neće strugati.
Auto je gotov, morali smo vratiti stare opruge iza jer ipak struže. Sutra će limar imati posla . Slike i dojmovi sutra
uglavnom,prva stvar što se mora napraviti je PROŠIRITI zadnje rubnjake...
corsa sa koni setom je pravi mali karting...
sada ispuh je prezagušen za XE (prigušni srednji i zadnji lonac) čuje se samo usis...
ležanje i kočenje je odlično (kad je podešeno na najtvrđe možda i pretvrdo)...ima još sitnica za riješiti no polako...
Comment