Kao i prije. Sve je tako napravljeno da su ostale stare rupe i sve je na svome mjestu, stim da je prednji branik dobio još par šarafića od ispod, a zadnji se drži na 8 šarafa. Ima nosač u zadnjem difuzoru
Corsa B Turbo
Collapse
X
-
Cestitam doktore!
to jashim:
Prvo zelim da pozdravim doktora za tuniranje opel corse!
Zovem se Sale(Sasha),zivim u Mladenovcu,45km juzno od Beograda...
Sebe sam godinama smatrao za ludjim likom u smislu ulaganja,ali ti si prevazishao sve koje ja poznajem...
Dakle tvoj rad zasluzuje svaku cestitku,ne da imash smisla i entuzijazam,nego je to neshto sto sam samo video kod josh jednog lika sa ovog foruma,a to je mister zux...
Pazljivo sam pregledao sce stranice tvog rada,stvarno nemam sta da kazem...perfekcija...samo...veoma je velika ludost i hrabrost voziti to cudo od corse..
Inace vozim opel vectra-u a 2.0i 16v 4x4,kao sto si i ti radio,mene ocekuju neke modifikacije...niosam poslao mnogo slika ali je mozes pogledati...
Voleo bih da se cujemo ili da se za pocetak malo bolje ispricamo putem msn-a( cybertel@live.com)
pozdrav...Sale!
Comment
-
-
Hvala Sale na pohvalama. Bio sam ja u Mladenovcu par puta ove godine, jedna cura u pitanju, ali to je sad već prošlost
Zašto bi bila ludost voziti corsu
Složeno je kako treba i vjeruj mi na 240 km/h ne osjetiš da ideš toliko
Gledao sam tvoju garažu, ne brini. Inače nisam neki romanopisac a opet mi je glupo napisati: bravo, super auto. Nadam se da kužišCorsa B 2.0 16v TURBO
Comment
-
-
Danas se dogodila pizdarija velika :x
Vodena pumpa je zablokirala, zupčasti se potrošio, remenica preskočila i napravilo nered. Brzina je bila nikakva, sve se dogodilo pred zgradom. Auto je odšlepan kod majstora i u ponedjeljak ide raskopavanje motora. Nadam se da nije velika šteta, ali o tome ću više znati kad otvorimo motorCorsa B 2.0 16v TURBO
Comment
-
-
-
Ko je viknuo "šta vidis ČičA"???
Sreća je sto glupost ne boli, inače bi sa svih strana odjekivali jauci
"Ulažite u stomak! To ulaganje daje brze i vidljive rezultate. Ulaganje u glavu je dugotrajno i neizvesno. " D. Radovic
Comment
-
-
a el imaju i nosac za stub ???
jer bez toga ne uzimam, a i moram da proverim ko i kako da mi ugradi jer bi isao u tom slucaju na tem vode, temp ulja i pritisak turbine saticheKo je viknuo "šta vidis ČičA"???
Sreća je sto glupost ne boli, inače bi sa svih strana odjekivali jauci
"Ulažite u stomak! To ulaganje daje brze i vidljive rezultate. Ulaganje u glavu je dugotrajno i neizvesno. " D. Radovic
Comment
-
-
Comment