Problem je u tome sto nepostoji prostor za rezervnu gumu vec ona stoji sa strane uvrnuta u karoseriju
@ale944
Nije papiroloski od Saleta ali kao da jeste A od koga bi drugoga kupio ovaj auto osim od njega, samo mi zao sto onaj crveni nije na prodaju, ono je tek ludilo od auta.
Bravo, vozis legendu od auta i samo zbog toga treba da budes ponosan, a pogotovu sto jos uvek moze dobro da ide!
Super je sto imas originalne felne, sada jos samo maglenke...a plin napolje - zver se ne hrani s travom.
[quote="shone190
Nije papiroloski od Saleta ali kao da jeste A od koga bi drugoga kupio ovaj auto osim od njega, samo mi zao sto onaj crveni nije na prodaju, ono je tek ludilo od auta.
Pozdrav![/quote]
meni se cini i da je i crveni na prodaju, samo je cena malo beozobraznija...
@ale944
Ne znam koliko je to tacno posto sam ga pitao i rekao je da ni ne pomislja da ga proda. Ne znam zasto mi ne bi rekao cenu kolika god da je ako misli da ga proda?
Hmmmm odlican auto, ako se ne varam bas ovaj quattro je zario i palio na svetskoj rally sceni 80-tih sa walther-om rohl-om za volanom i postavio 4x4 kao reper za vrhunske rezultate.
Sta reci shone nek je sa srecom i da te dobro sluzi auto je super , dobro je ocuvan samo bi mu felne stavio neke 16,17 bio bi jos lepsi.
Najbitnije je da sam napokon kupio auto koji sam oduvek zeleo, a za sredjivanje cemo lako. U principu ne planiram nikakve bitnije zahvate sto se tice spoljasnjeg izgleda posto mi je fabricki izgled odlican i mislim da bih ga samo unakazio ako bih petljao nesto.
Sto se tice felni verovatno ce ici neke 17-ice ali tek sledece godine, mada po nasim putevima se to bas i ne isplati.
Moram da priznam da ti pomalo zavidim,uspeo si u onome u cemu mnogi nisu,nasao si (i kupio) auto snova CESTITAM!!!
A sto se tice sredjivanja,mislim da bi sve bilo suvisno ovako je da ne kazem savrsen
ja mu ne bi ni felne menjao,ove fabricke mu odlicno stoje,nabavi samo maglenke i to je to
Cuvaj ga mazi ga i pazi ga,ponekad ga i nagazi muski cisto da ne zaboravi i nek te lepo sluzi
vece felne bi mu legle ko guza na nosu samo ima tu nekih zackoljica a to je 5 rupa a 16, 17'' sa pet rupa skupo u krv jednao a drugo gume takodjer cena extra nego ti lepo izpeskiraj ove ako su slanjave i ofarbaj u zlatno i bice spic vrha veruj mi.
pozdrav
Maglenke cu sigurno staviti, mada mi to i nije neki prioritet posto se smaram sa plinom
Sve u svemu plin ce 99% da leti napolje posto ne moze da se podesi kako valja na ovu kombinaciju K-glava + turbina, a i ako se eventualno podesi onda na benzinu imam gubitak od preko 20% snage zbog znatno manjeg dotoka vazduha, a da ne govorimo o snazi na plin.
Odoh do Ivana u subotu da pogleda o cemu se radi, pa cu odluciti sta da radim posle toga.
Felne su peskirane i sredjene da deluju kao nove tako da nema potrebe da ih pipam, a za vece polako, tek sam kupio auto
Posle konsultacija sa Ivanom, pala je odluka da se plin definitivno izbaci i to verovatno sledece subote. Ako bi i nesto uspeo da uradi i podesi plin da kako tako radi opet na benzin ne bi isao kako treba, a to ne zelim
Comment