Sta kazete na ovaj Aero? Sokolan je 95' god, presao oko 275Tkm, pa je tip radio Map tuning na 290HP, i komplet generalku, te posle toga presao 18.000km...
Trazi 5600e,nasao sam ga na mobile.de....
Jel ta cena kao Ok ili je podivljao?
Saab 9-5 Aero..........
Nissan Primera 2.0 SLX.....
Punto2 HLX 16v.......
po poslednjem izvestaju:
auto (moj) bljuje struju tamo gde ne treba, a gde treba nema struje ...
ne moz da se upali
ne znaju sta mu je
najavili su mi da je resenje da se zameni instalacija od motora do table
oprostite ako budem malo sirov:
@#$@#%^& &#@(*^%^%#*^ &^*&^&## i njima i servisu i saab-u i svemu !!!!!!!!!!!!!!!!!!
pa ne mogu da odem lako jer auto ne radi
moraju da ga nameste jer je takav dogovor
uostalom sta da radim ? da dodjem sa slepom i da kazem fala lepo ali idem ja ? gde ? mislim znam gde, ali sta ce taj jadnik posle da radi sa njime ...
ne znam bre ljudi
ne znam sta da radim ...
kazu da je auto skroz pobrljavio:
ubio je jedan tech2, nekiliko kompjutera ... njihove reci
ali na primer ne pusta struju na dizne i samim tim ne da upali
eto
jer ima neko slep prikolicu i prateci auto, placam gorivo da ga odvezem odatle ? ne mogu vise da placam slep sluzbu, naslepovao sam se ovog saab dovoljno ...
Ako nezelis da ocrnjujes nekoga za svoje nebazdrene snove, posalji mi PP jer me zivo interesuje gde ti je auto.
To sto mislis da znas gde ces sa autom, ako mi kazes gde si mislio da ides sa autom , videcu da li zelim da mi taj budu ruke i ochi na licu mesta.
Razlog je da NEZELIM postoji jedan odredjeni broj ljudi koji se bave sa popravkama SAABa kojima nezelim da pomazem.
Zelim da pomognem tebi ali ne i nekome ko nezasluzuje isto.
Izbor je tvoj.
To sto je ubio nekoliko kompjutera ako je, bice da neko zeli da se domogne tvoj Maptun boxa.
Att mäta är att veta...to measure is to know...meriti je znati..
move your mind
au stari moj ...
ne zhelim da mi ovo bilo ko uzme za zlo ... ali ..
cenim da se tvog maptune boxa neko vetj odavno domogao i ko zna shta stavio unutra ...
a ovo za zamenu instalacija to jedino da ti je misha rekao mogu da poverujem .. znam da si popizdeo ali stvarno je smeshno ...
ako ne reshish do 15tog ..
vidi sa igorom da ga preteramo tamo u nash garage .. i da ti pokazhemo da to nije SVETO SLOVO HE6ote ... u 3 koraka morash natji problem da he$@#$6e oca pa da si najvetji laik ... bar odokativno da znash gde je problem .. pa onda uz pomotj struchnijih malo po malo dodjesh do reshenja ...
toliko si bre zhivaca izgubio oko toga .. na bezveze ... pazi kad sam ja pocheo da se nerviram samo chitajutji ovo ..
ja sutra idem kod njih, da ih vidim uzivo
ne znam sta da radim, ali stvarno
to sto ti mislis, mislm i ja i skoro sam siguran da su i neki drugi delovi "nasli" put dalje u zivot
ajde predlog kako da ga odslepam odatle ? jel ime neko prikolicu ...
15. je prekosutra, odnosno nije daleko
Comment