Ti sto ugradjujes xenon fenjere, el. podizace i satelitsku navigaciju na Rimske dvokolice nemoj nista da mi pricas!!!
Da su oni ameri bili pametni pa da sravne sa zemljom tu zastavu sad ne bi bilo takvih provokatora medju opelashima koji i dalje kupuju automobile ciji su modeli iz 1285-e B.C. vodjeni logikom sto starije to bolje ubedjeni da sve treba da se gleda kroz onu pricu o vinu, a pri tom vodjeni parolom kupujmo domace iako je njesra!
P.S. Eto uvek Laki prvi pocne pa onda mene ovi sa vlasti brisu i prebacuju u rezervat!
EX OPEL KADETT E C14NZ TUNED WITH LPG EQUIPMENT BY IVAN T
Pardon, izvinjavam se jer sam tek sad video da je gore pomenuti YUGOFIL pazario za svoju dvokolicu i nove (moram priznati teska srca ali fuckin' dobre) tockove. Trenutno je cena dodatne opreme premasila vrednost prodajne cene gore pomenute Rimske dvokolice sklapane u srcu shumadije po licenci iz proslog veka.
Jedva cekam da vidim sta je sledece, ugradnja krila ili padobrana za zaustavljanje!?
EX OPEL KADETT E C14NZ TUNED WITH LPG EQUIPMENT BY IVAN T
kada se samo setim koliko sam vremena provodio ispod svog prvog fice... mislim da je entuzijazam cudo...
Samo napred Comi, napravice ti od njega devojku, pa dobro pristojnu gospodju ili dobro drzecu gospodju
Ko je viknuo "šta vidis ČičA"???
Sreća je sto glupost ne boli, inače bi sa svih strana odjekivali jauci "Ulažite u stomak! To ulaganje daje brze i vidljive rezultate. Ulaganje u glavu je dugotrajno i neizvesno. " D. Radovic
Sreća je sto glupost ne boli, inače bi sa svih strana odjekivali jauci "Ulažite u stomak! To ulaganje daje brze i vidljive rezultate. Ulaganje u glavu je dugotrajno i neizvesno. " D. Radovic
Hvala Zux,hvala Bonde,sigurno necu zastati...Idem do samog kraja...Da napravim devojku od babe!
Dacu sve od sebe da to uspem i necu se smiriti dok ne zavrsim!
Comment