Sto se tice spojlera na gepeku. E pazi sad, Ja na mojoj 155 imam baš takav i rekao bih da je 99% Zender oreginalan (bio na kolima kad je uvežen). S obzirom da se jasno vidi utisnut logo firme. Odlično je upasovan pa mozemo da napravimo više varijanti, npr. imam dobru volju da ga skinem i odnesem kod plastičara da napravi isti, onda ima jedna firma Matrix iz BG rade dosta sličnih varijanti-moguće da već imaju i npr. da probaš pewko Ebay. Pozdrav
Kakav crni Matrix?! Pa to su derachi nevidjeni + shto nece ni prici kvalitetu originalnog spojlera!
Ok verovatno si u pravu. Gledao sam neki njihov katalog. Izgledalo je sasvim pristojno i veliki izbor dorada za alfu, ali ko zna kako su to pasovali i da li su to oni radili. Sta je sa Fandjom, da nema mozda on. Pozdrav
Kakav crni Matrix?! Pa to su derachi nevidjeni + shto nece ni prici kvalitetu originalnog spojlera!
@Purger: Jesi li prebacivao mashinu na 284mm diskove? Razmatram neshto pa bi mi trebao savet...
otidji na www.alfa155.org pa pogledaj za kočnice, ima interesantnih uradaka (tipa: kliješta sa 166 i GTA u veće diskove..), ja cu vjerovatno kroz neko vrijeme staviti GTA kliješta sa 305 mm diskom ali do tad ima jos vremena..
ja trenutačno pokusavam skupiti para da polakiram cijeli auto nanovo a onda bi mozda isao na varijantu da stavim pravi Alfin 2.5 V6 motor i nakon toga kočnice..
u ponedjeljak bi mi trebali biti gotovi pragovi sa lakiranja i ugradnja, vec sam postao nestrpljiv ko malo dijete..
305mm Ne hvala, ne vozim toliko brzo. +Tochkovi bi zakucali u mestu - nemam ABS. Svracam na .org, ali slabo rade... Kad bih znao holandski, visio bih non stop na artc155.
Btw, imam najavu da ce se uskoro pojaviti neki Silverstone, mozhe da se desi da bude u crnoj boji!
@dare156: Ako hocesh bash neke custom dodatke onda idesh u Symbian... Pogledaj kako je doradio moj branik na 155. Ovaj spojler na gepeku mozhe da se nadje original, siguran sam 100%. Vec imam rezervisan jedan u boji mog automobila.
305mm Ne hvala, ne vozim toliko brzo. +Tochkovi bi zakucali u mestu - nemam ABS. Svracam na .org, ali slabo rade... Kad bih znao holandski, visio bih non stop na artc155.
Btw, imam najavu da ce se uskoro pojaviti neki Silverstone, mozhe da se desi da bude u crnoj boji!
@dare156: Ako hocesh bash neke custom dodatke onda idesh u Symbian... Pogledaj kako je doradio moj branik na 155. Ovaj spojler na gepeku mozhe da se nadje original, siguran sam 100%. Vec imam rezervisan jedan u boji mog automobila.
Comment