Purger, Alfa 155
Collapse
X
-
Originally posted by Purgerdakle OZ supertourismo GT, 7x17", razmak rupa 4x100 za 260 eura, odli?no stanje, nisu izudarane i sl..
Poshto sam ja onda "propustio" za moju Lanciu mnogo felni zato sto nisam htio da se "petljam" oko "toga"
Znaci mogu???http://www.oltretutto-arcg.com Alfa Klub CG
Alfa Romeo's GTV V6TB, 164 Q4 & 75 V6
Comment
-
-
halo evo da vam se javim...
vec sam skoro 3 tjedna bez auta, dogodila mi se jedna glupost...pukao mi je zadnji feder iliti opruga i sada je auto propao na lijevu stranu...vec sam naručio H&R opruge ali pitanje je kada ce doci... najvjerovatnije cu ovih dana posuditi od prijatelja 155 Q4 pa cu u tome se vozikat neko vrijeme..
Comment
-
-
upravo kupio čeljusti sa GTV 2.0 tako da ce 155 napokon imati postene kočnice..(284 mm disk, umjesto 257mm)
Comment
-
-
Originally posted by Milosslikaj malo kad se bude montiralo, ima ovde zaintresovanih za taj posao!
BTW: jel ima sto novog u vezi onog spojlera ili je propalo...
Comment
-
-
Originally posted by Milosspojler nije original, pravljen je i uopste nije ni blizu onoga sto su mi rekli telefonom...
zaboravih da ti javim...
ako naletim na nesto za tebe obavesticu te...
pozz
Comment
-
-
14.07. - naime doslo je do sitnog problema, nisam dobio nosače kliješta od GTVjke,tako da ih trenutacno nemogu staviti na auto, ali sam ih nasao kod jednog čovjeka kraj ZG, tako da cu iduci tjedan ici po to i odma na montazu, diskove i plocice su spremni..
jučer sam kupio ovo, da malo osvjezim unutrasnjost..
u ponedjeljak ide na ugradnju, postam slike kad je gotovo, jedva cekam..
pozdrav svima
Comment
-
Comment