Ma glavice kupusa, nisi valja mislio da bi moj sticenik od debila uzeo evrice. Njemu pare netrebaju!!!
Lako njemu da nadr.... auto kad tata finansira sve. Moj tuning ide iz mog dzepa,a posto ja nisam tatin sin ta produkcija ide polako,ali kada stigne,obecavam ti da cu da ugradim gumeni branik da te izguram sa puta kad naletim na tebe. Kad te budem nasao negde ima da te guram dve i po glave dok ti se ne raspadne to cesko sranje.
Vazi nikad se nisam vozio tom brzinom bas bih voleo da probam
I dobices 3 Warn ako neodgovoris u tvojoj temi. Znaj ovo nije zabaviste i igra reci nego forum vezan za teme o automobilima i razmenu iskustava
To date there has never been a faster car built for the public road and,
it has been suggested, there never will be. McLaren F1.
Ma kupio decko auto svojim parama, verovatno kao sto je Marko M. noseci gajbice po Pozarevcu napravio Bambilend... Mene niti zna, niti zna ko sam, sta sam, cime se bavim, a komentarise ko mi kako i koliko placa za tuning...Svaki komentar je suvisan.
Obozavamo te, ti si nas idol i svi smo mi redom idioti i prosto ne znamo sta smo uopste radili i kako smo i vazduh disali bez tebe...
Ej, advokati i ostali manite se vise ove budale, nek prica sta hoce, samo u nekoj drugoj temi, spamuje mi topic.
The difference between men and boys is the price of their toys
V I C T O R Y !!!!!!!!!!! Vi ce te sa mnom,sad cu vam pokazati kako se vozi
A,priznajte da ste "pukli" dobro sam vas iznervirao ...
Ej bre nemo' se nervirate,samo sam hteo da vidim kako ce te odreagovati. Ej tatin (206),nemoj da se nerviras,omasices stelovanje NOS-a pa ces u Bataji da eksplodiras od silnih konja Nema ljutnje! Znas kako kazu ljudi : "ko se ljuti,uleti mu ..."
E nije kruti,nego kontra matica hohohoho...!!! Boli me stomak vise od smejanja,ne mogu vise,majke mi. Nemoj ti nama da se ljutis,nego ajde lepo u garazu da spremas 206-cu za Bataju,da gledamo kako 206-ca polece u vasionu...
Pa verovatno znas da sam planirao da hilznujem blok. Medjutim, kada se iscupa stara hilzna, apsolutno NIKO u SCG nije mogao da garantuje i uradi obradu/pripremu aluminijuma bloka na koju bi nova hilzna nalegala kako treba. Tako da sam odlucio "malo" da rizikujem i obradim postojece hilzne. Ispalo je dobro, prosireno taman koliko treba na 85.5 (0.1mm tolerancije na klip), i odradjeno lapiranje silikonom i honovanje, znaci sve po PS-u. Nosio sam ga Cubiju u NS, jedino oni imaju SUNNEN-ovu masinu za propisnu obradu sa dovoljno dobrom prezicnoscu. Zatim je blok poravnat za 0.15mm, sve lepo oprano...i to je to. Evo, pre dn-dva sam odneo sve delove drugaru koji sve to treba da sklapa, pa se nadam da ce donji deo biti sklopljen oko vikenda. Koliko ce sve to trajno da bude ne znam, ali sta da radim, idemo ovako pa cemo da vidimo dokle.
E sad, kad se upasuju klipovi sledi merenje kompresije, i eventualna obrada cela klipa (trebalo bi da se skine oko 0.5mm sa svakog) da dovedem kompresiju na ne vise od 11.5. Jedino me malo brine dihtung koji je knap na blok, tako da ne znam sta da mu radim, da li malo da ga sirim ili nesto drugo, ne znam. Videcemo sta ce biti kad izmerimo kompresiju, idemo redom
Bice nesto, valjda
Elem, blok je razbusen sa postojecim lajnerima, posto sam nasao tjunera za 206 koji redovno busi ovaj motor na 86, i to radi bez problema na standardnom bloku. Iskustvo mu nije zasnovano na 3 auta, vec je jeadn od dosta dobrih tunera za Pug. Znaci to je reseno. Radilica, zamajac i korpa izbalansirani.
Cekao sam nekakav prokleti lezaj skoro mesec dana, pa kad je dosao motor se lagano i sklapa. U stvari sklopljen (minus usisna grana) i ceka ubacivanje. Znaci, ubacujemo u ponedeljak, palimo i gledamo da li ce da pukne. Posle toga, montira se usis sa 4 leptira, sve se trpa na prikolicu, i pravac Budimpesta. U petak. I nazad na drag do nedelje, nadam se...
Inace, autic ima nove felne, kocnice, farove, induction kit i jos par sitnica
Pa razmisljao sam ja i da rastegnem kakvu gurtnu, pracku da me cimne od cilja ka startu, cisto lakse da krenem, ali kapiram da bi to onda bilo varanje, zar ne?
Inace, evo par slikica kako posao napreduje jer su trubice napokon legle pod haubu, jos je sve raskopano i nije bas sve ni zasrafljeno kako treba , ali lagano poprima neku formu:
Na par slika vidi se i distancijal izmedju usisne grane i samih leptira. Napravio sam ih cisto da imam odakle da vucem vakume koji mi trebaju i da imam gde da zabodem injektore za N2O, bolje tako nego da busim granu...Jos airbox, par sitnica, pa da palimo...Odnosno teramo na dyno pa onda.
Comment