e to za mrezicu je ok, i ja sam o tome razmisljao pa cak i o tome da je ofarbam u crno. uradicu u photoshopu da vidim kako ce da izgledapa cu da okacim fotku.
pa moze, a i donja mrezica je bela tako da bi i ona trebala da ide u crno. nego, pade mi na pamet, mozda da ofrbam felne u zlatno. teget i zlatna, kombinacija do bola ko impreza jedino mi je zao da kvarim felnu posto je fabricki bela. morao bi da je peskiram pa priprema pa onda farbanje. mozda jednog dana kad mi dosadi ovako ili eventulano ako ih budem odrao o' neki ivicnjak mada se maximalno trudim da do toga ne dodje + sto nerviram vozace iza mene kada npr vozim kroz neku ulicu kao sto je pozeska na brdu, bukvalno druga bez gasa a kad vozim zenu, onda milim da je ne bi porodio pre vremena i eventualno izlomio felnu
xaxaxaxa
Pochupaj tu prezhicu dole koji ce ti???
A ovako crna extra tek sad morash da odradish.
E da felne nemoj dirash nikako extra je ovako.
Kako te bre nikad ne vidim u pozheshkoj a stalno se vrtim tamo.Onog drugog plavog svaki dan vidim.
daj bre kani, cuj pocupaj, najbolje bi bilo da skinem sve. necu da skidam mrezicu dole, ruzno ce biti onda samo rupetina a onda ce i djubre da ulazi unutra. uradicu obe mrezice u crno neki vikenad kad bude lepo vreme i ne mnogo 'ladno. ako ti je bas merak da vidis auto sidji u Ljesku nekih 200m od hemijske ka Stankom centru. auto parkiran ispred br. 94 a cesto je i ispred TC Bazar na Vidikovcu. ili se javi na PM pa da se dogovorimo.
poz
Comment