Citroen Saxo VTS (R)

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • Vocko
    CBC Senator XXL
    • 25.04.2005
    • 4556
    • nBGd

Ovo me podseti na onaj fazon...

Zasto zene lose parkiraju ?

Ceo zivot ih uce da je <---------- ovo -----------> 20cm

Comment

• zverko
      CBC Senator XXL
      • 19.08.2005
      • 7085
      • BGD
      • Audi A4

... dobar... dobar....
      deutsche gemacht-gut gemacht...

Comment

• -Vedran-
        CBC Senator XXL
        • 03.10.2004
        • 3255
        • Beograd

Dobro si proshao mene su pre neko vece zakacili na parkingu i ulubili krilo.Ne vredi u ovom gradu paziti, jer uvek ti se nesto dogodi.Skoro su mi takodje zakacili i branik na istom mestu kao i tebi...Imas srece sto ti se javila ta sto te ograbala...meni kad bi se to desilo pao bi u komu, posto je to kod nas stvarno retka pojava!
        Power of dreams !!!

Comment

• M-power
          Moderator
          • 10.01.2005
          • 10060
          • Bg; Banovo Brdo
          • CorsaC, astra H,

Pa i ja bi joj oprostio...video uvece auto...ma cepidlaci nije mu nista
          To date there has never been a faster car built for the public road and,
          it has been suggested, there never will be. McLaren F1.

Comment

• zverko
            CBC Senator XXL
            • 19.08.2005
            • 7085
            • BGD
            • Audi A4

pa da, sad mu nije nista ali prvobitno stanje je bilo

Comment

• Rendjo
              CBC Senator XXL
              • 26.06.2006
              • 340
              • Zadar HR

Originally posted by zverko
              Ofarbo mrezicu... nije lose... nije lose.... ali sam istoga casa, dok sam skidao masku skapirao tj video da mi je neki debil tako odrao prednju desnu stranu branika da sam poludeo. ruke mi otpale od traljanja polir pastom ne bih li skinuo ostatke plastike tj njegovog branika i nisam uspeo da skinem sve. poludeo sam.... ljudima koji ne znaju da se parkiraju treba pocepati dozvolu. debilcina mi je ladno zakacila i felnu kao i gumu posto je volan bio namotan levo.
              ne mogu da verujem sta mi se desava. ma koliko vodio racuna da ne zagradim nekog da ne bi radio kljuc po vratima i te fore, da ostavim prostora napred i pozadi kretenima iz ulice da mogu lepo da izadju, osavljam mesta levo desno da se ne bi tukli vratima i sve kako valja i trebuje i opet se nadje neki strucnjak. pre par njedelja leva strana, ajde nije strasno, nije se ostetila boja, sanirao sam polir pastom ali ovo sad, nemam reci ..........
              jbga drugari, izvinte.... morao sam malo da vam kukam, tesko mi je...
              Možeš samo da zamisliš moj bijes kad su mi u mjesec dana razbili 2 moja auta i odmaglili..kao nitko ih nije vidio a usred bijela dana na jednom od najfrekventnijih parkirališta gdje je i velik protok pješaka.Imam 1000 eura štete koju ću sam morati o svom trošku popravljati zato jer se nekome ne da plačati 50eura više prilikom registracije I kakvi su to ljudi koji ne prijave kad primjete da netko kurvanjski bježi nakon učinjenog nedjela Takvi su za mene gori od ovih što udru pa pobjegnu

Comment

• zverko
                CBC Senator XXL
                • 19.08.2005
                • 7085
                • BGD
                • Audi A4

to si u pravu, samo, ne znam kakav je zakon kod vas, ovde mozes da se 'ebes ako nemas pandurski zapisnik sa uvidjaja. osiguranje ti ne priznaje stetu tako da i ako ti neko dojavi broj auta koj te odvalio mozes samo da ga nadjes i da ga olupas onako iz meraka dizalicom.

Comment

• Rendjo
                  CBC Senator XXL
                  • 26.06.2006
                  • 340
                  • Zadar HR

Zvao sam policiju svaki put i nema tu nikakvog efekta..prekršajna prijava protiv nepoznatog počinitelja za oštečenje tuđe stvari..bah Tu prestaje sve..ne preostaje mi ništa nego popraviti štetu o svom trošku.Da nađem onog ko mi je razbio auto naplatio bi mu i umanjenu vrijednost auta nakon popravka.. Da se javio tražio bi samo nadoknadu štete,al ovako..

Comment

• Vukasin
                    CBC Senator XXL
                    • 19.10.2006
                    • 528
                    • BGD, Padina

Bombona od auta, vidjam ga cesto, ja sam na Padini.
                    Cini mi se da sam ga vidjao u nokoj od ulica koje seku Ljesku, da ti nije mozda majstor Srdjan sa brda, sto radi francuze?
                    Pozz i svaka cast za izbor.

Comment

• M-power
                      Moderator
                      • 10.01.2005
                      • 10060
                      • Bg; Banovo Brdo
                      • CorsaC, astra H,

Covek stanuje u Ljeskoj....pre neki dan mu sviram a on ne konstatuje, tu mu bila zena i dete

Comment

• Vukasin
                        CBC Senator XXL
                        • 19.10.2006
                        • 528
                        • BGD, Padina

Pa znam da je tu negde, blizu Fice
                        Ortaci me stalno smaraju kad izadjemo zato sto blenem u kola ko mentol (tj. oni me cekaju dok se ja divim )
                        Prelepo (Mislim da je saxo od tih malih autica ubedljivo najbolji za styling)

Comment

• Misko M
                          CBC Senator XXL
                          • 17.03.2007
                          • 652
                          • BG Vozdovac

...ha ha ha super autic ,tek sam ga sad video !!!

...inace evo ti malo infoa o tvom auticu ako te zanima, bio je nekad vtr pa mu je neko napolju prebacio zadnji trap od VTS-a i oznake ! Tako je uvezen kod nas a inaze uvezo ga je Boris koji drzi Beoafriku pre par godina dok je bio na autokomandi ! tada je placen oko 5500 -napolju je bio malo udaran od pozadi al je to extra odradjeno(to ni vlasnik nije znao) !
                          kod nas je stavljena nova supersprint izduvna prosle godine 1dan posle sajma automobila inace tamo je kupljena za 450 poklon vlasniku kola od brata ! -a na tvoju radost
                          od chip tuninga nije nista radjeno to ti ja garantujem (jedino ako ti nisi radio od kad si ga kupio) i nikad auto nije bio na valjcima i zato nema papira koji to dokazuje !
                          a sta je radjeno: plocice i opruge su dosle preko, felne i gume su kupljene ovde -drugi komplet imao je prvo neke 15' po koje smo isli u NS ! , volan i sediste je on stavio kao i zadnje stopaljke, prednja mrezica je moja (moj poklon vlasniku posto je meni stojala dugo) i sat za kolicinu goriva sam mu stavljao posto ne radi onaj na tabli a nigde nije mogao da nadje tablu !
                          ...sto se motora tice otisle su mu bile vodjice pa je trosio ulje, tad je uradjena glava skoro kao za grupu N do 1.4( poliranu usis i izduv, ventili, za vodjice nisam bas siguran posto sam otisao pa ne znam sta je na kraju uradio ali mislim da su ostale standard, bregasta je vracena stara(normalna) -klipovi i karike su bili ko novi !
                          ...u menjacu su prozvizdali lezajevi(to im je boljka) pa je menjac kompletno sredjen proslo leto kod extra majstora u zemunu Goran KTM -ko ga zna zna o cemu pricam !
                          i to bi bilo to od prilike !
                          ...e da i poljubio je stubic na autokomandi kad se izlazi na autoput za NBGD pre neku godinu kad je pokusao da me obidje sa spoljne strane, krenuli da razradjujemo mog yugica do simanovaca ! -al je sve stavljeno novo i extra ofarbano !

Nemoj pogresno da me shvatis ne pljujem ti auto. AUTO ti je EXTRA nikad nije video ni kisu ni sneg a i kab bi malo pokisao odmah je u garazi bio prebrisan, inace je stojao 90% vremena kod mojih drugara u garazi koji su inace sve radili na tim kolima !
                          ...svaka sitnica koja nije valjala odma je zamenjena najkvalitetnijim delom Misa je bas picajzla po tom pitanju i decko stvarno ne stedi pare kad su u pitanju automobili !
                          ali bi ja reciomo voleo da znam bas sve o kolima koja vozim pa predpostavljam da bi i ti voleo da znas !
                          vrati mu original usis sa tim K&N filterom je samo izgubio al se lepo cuje ili napravi da ima hladnog vazduha posto se tamo bas zagreje kad ga przis, idi na cipovanje i uzuvaj narednih 100-200.000sigurno !!!
                          a sto se snage tice realno bi bilo da sa cipom izveces nehih 110-120 mozda i nesto vise ako zamenis usisnu granu, ako nadjes stavi od 1.3 ili 1.6 Rally mnogo je veca i bolje dise !!!
                          POZDRAV i sve najbolje !

Comment

• Misko M
                            CBC Senator XXL
                            • 17.03.2007
                            • 652
                            • BG Vozdovac

...a sto se tice tog drugog saxa, on je parkiran na brdu 2 ulice iznad blagoja parovica kod buldoga ! nisam siguran al mi se cini da je 16v !
                            i mislim da je on dolazio na drag pre neku godinu u pancevo, mozda sa drugim vozacem !?

Comment

• M-power
                              Moderator
                              • 10.01.2005
                              • 10060
                              • Bg; Banovo Brdo
                              • CorsaC, astra H,

Neda se zverko...juce mu ja usao u firung...oma je opalio po gasu.

Comment

• zverko
                                CBC Senator XXL
                                • 19.08.2005
                                • 7085
                                • BGD
                                • Audi A4

eeeee M-Power... ... kasno sam te provalio... ali sto tvoj jugo ideeeee... do bola...
                                @Misko M
                                sto se tice detalja o saxu znam sve sto is price predhodnog vlasnika a imam i sve na papiru sa datumima kad je sta radjeno. jedino se ne poklapa to sto ti kazes da je bregasta standard a misha kaze da je neka sa vecim liftom. no nije ni bitno. ja sam sa autom prezadovoljan. u planu je chipT i duple opruge ventila ali otom potom.
                                poz.

Comment

Working...
                                X