ajde bre malo google ovo, ono... sta ste svi gotovani.
Citroen Saxo VTS (R)
Collapse
X
-
Evo da dignem temu malo iz mrtvih a i da vidim da li neko ima nešto pametno da mi kaže
Naručio sam sparco (omni competition) diskove i pločice u centru boban pre 300 godina. Krajnji rok za stizanje je bio pre neki dan i opet nisu stigle. Sledeća isporuka je za 15 dana, ali ne znaju da mi kazu da li će sigurno biti tad ili ne...
Za one koji nisu upućeni, diskovi su bušeni i rezani, pločice sa nekom 'sportskom' mešavinom, znači ulično sportske - ne trkačke.
Sad ne znam šta da radim, zvao sam onog lika što je prodavao ferodo (ima tema negde na forumu) i rekao mi je da nema DS performance serije za saxo, samo obične. Ne znam da li da se cimam i dalje ili jednostavno da uzmem neke fabričke...
Comment
-
-
Nemoj ništa da se smeješ, smorio sam se, po Košutnjaku kočim duplo ranije i kad god moram naglo da stanem frka je
Ma bio sam u mass-u i imali su samo obične ATE, ali ne znam da li nisu imali na stanju ili ne dobijaju uopšte sportske...
Comment
-
-
zahebi ti kosutnjak. znam da su se ti tvoji otanjili a kako i ne bi kad su to fabricki. uzmi za pocetak ATE obicne, ako nemaju POWER i uzivaj. za pare koje si te da das za omni mozes i pozadi da promenis diskove. ko sto rekoh napred diskovi ATE + plocke 100e za pozadi je verovatno nesto manje.deutsche gemacht-gut gemacht...
Comment
-
Comment